Original topic:

2 senelik cihazın pil sağlığı

(Topic created on: 02-19-2024 06:03 PM)
1544 Views
alierenkocamann
Active Level 10
Options
Galaxy S
2 senelik aktif kullanılan cihazın batarya sağlığına bakmak istedim smart tutor üzerimde %97 gösteriyor 406 şarj döngüsüyle pek mantıklı gelmedi accubattery kurdum o da 1 şarj işleminin sonunda sağlık %85 dedi sizce hangisi doğru ve s20fe kullanan arkadaşlar 120hz ile ortalama kaç saat ekran süresi alıyorsunuz
image

29 Comments
eyotech
Active Level 8
Galaxy S
o zaman 1 hafta sonra tekrar ölçüm yaptırın farklı çıkarsa yanlış ölçüyordur
alierenkocamann
Active Level 10
Galaxy S
Yarın servise gitmeyi düşünüyorum cihaz ile ölçüyorlarmış ordan anlayacağız batarya değişimi talep edicem muhtemelen 80 85 civarı bi sağlık çıkacaktır
DarkOrbit
Active Level 8
Galaxy S
Bizde 4 aydır a34 kullanalım daha 80 döngü %90 a düşsün pil sağlığı anca ne varsa S serisinde var onu alacak da para yok bende orta segment olup da iyi telefon görmedim ben illa alacan s24 filan iPhone la kiyaslayacan da fanboyluk yapacan onu istiyorlar herhalde bu üreticiler
alierenkocamann
Active Level 10
Galaxy S
Yanlış gösteriyor bence batarya çabuk tükeniyor %97 olamaz
0 Likes
DarkOrbit
Active Level 8
Galaxy S
Üzümünü yiyin bağını sormayın diyecem ama sizin de içinize sinmiyorsa test sonucu hatalıdır eğer kullanımda sorun çıkarır hale gelirse degistirsiniz bataryayı
0 Likes
alierenkocamann
Active Level 10
Galaxy S
Bi servis baksın yarın konu kapanmamış olursa durum bildirimi yaparım burdan
0 Likes
DarkOrbit
Active Level 8
Galaxy S
Valla iyi olur fikir almak açısından yoksa ben kendi telefonumdan soğudum belki de haksızlık ediyorumdur normaldir yani
0 Likes
alierenkocamann
Active Level 10
Galaxy S
Bakalım accubattery pil sağlığına 84 diyor o da düşündürdü beni
0 Likes
rls04
Active Level 6
Galaxy S
Smart tutor daha doğru gösterecektir çünkü samsungun yaptığı bir uygulama 3 pari uygulamalar doğru göstermiyebilir
emrecanA21s
Active Level 7
Galaxy S
3 yıllık a21s cihazımın pil sağlığı halen iyi durumda 518 kere sarj ettim halen 99 asoc durumu20240220_072254_1000005921_1708402975.png
0 Likes