Original topic:

2 senelik cihazın pil sağlığı

(Topic created on: 02-19-2024 09:28 PM)
358 Views
alierenkocamann
Active Level 10
Options
Galaxy S
2 senelik aktif kullanılan cihazın batarya sağlığına bakmak istedim smart tutor üzerimde %97 gösteriyor 406 şarj döngüsüyle pek mantıklı gelmedi accubattery kurdum o da 1 şarj işleminin sonunda sağlık %85 dedi sizce hangisi doğru ve s20fe kullanan arkadaşlar 120hz ile ortalama kaç saat ekran süresi alıyorsunuz
image

Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Bana pek doğru gelmedi ama bilemedim. 2 senelik cihazda 403 döngü az daha fazla çıkması lazım. He tek şarj edip 2 gün gidiyorsa belki bir ihtimal
alierenkocamann
Active Level 10
Galaxy S
Yok günlük şarj ediliyor genelde ama yüzde 85 e kadar ve çoğunlukla 15 20 civarında şarja takılıyor
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Normal olabilir o zaman
0 Likes
alierenkocamann
Active Level 10
Galaxy S
Bilmiyorum ama %97 çok inandırıcı gelmedi bana
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Soyle diyim sana ağustos 2023 de pil değişti benim. 6 ayda pil sağlığı 93 e düştü 325cycle.
0 Likes
alierenkocamann
Active Level 10
Galaxy S
Ne şekilde şarj ediyorsunuz ve sağlığa smart tutor üzerinden mi baktınız hocam
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
S22 kullanıyorum. %15 %10 arası şarja takıyorum %100 e kadar dolduruyorum. Bazen %80 de çekiyorum ama genel olarak hep %100 doluyor. Smart tutor üzerinden baktıriyorum
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Serviste kalibrasyon yaptılar son sonuçlarda ne oldu bilmiyorum. Bataryada pil inip çıkıyordu. Bu hafta arar sorarım bir smart tutor ile
0 Likes
eyotech
Active Level 8
Galaxy S
şarj etme alışkanlığınız göz önünde bulundurulduğunda cycle terimi 1 tam döngü yani 1 tam şarja denk geliyor, siz zaten 1 gün içinde bataryanın %70'ini kullanıyorsunuz yani smart tutor doğru gösteriyor bence
alierenkocamann
Active Level 10
Galaxy S
%97 yine de çok çok iyi bir rakam ve aldığım performansa bakınca pek inandırıcı gelmedi açıkçası bence hatalı ölçüm yapıyor