Original topic:

2 günlük S25fe oneui 8.5 deneyimim

(Topic created on: 4 weeks ago)
344 Views
serdar25fe
Active Level 4
Options
Galaxy S

İlk yüklediğim zaman girişlerde çıkışlarda takılmalar oluyordu fakat zamanla telefona alıştı ve sıfıra yakın bir hale geldi eskisinden daha hızlı oldu telefon 

Sevdiğim yanları

Kamera geçişleri daha smooth olmuş.
Kamera titremiş engellemede aynı şekilde eskisine göre daha stabil videolar çekilebiliyor 

Kilit ekranını artık daha fazla kişiselleştirebiliyoruz saati artık elmadaki gibi saydam yapabiliyoruz gayet hoş oluyor kilit ekranında şifre giderkenki sayıların arkası saydam hale gelmiş gerçekten güzel gözüküyor ve açılış animasyonu daha stabil hale gelmiş gerçekten çok akıcı bir şekilde açılıyor.

Batarya performansı eskisine göre şuan daha iyi gibi geldi bugun 2 3 saat boyunca internet paylaşımım açıktı ve gerçekten okadar az yediki farketmedim bile batarya daha fazla gidiyor yani eskisine göre ama tabi zaman gösterecek

Ai özellikleri olarak hiçbir eksiği yok arkadaşımda s26+var herşeyiye aynı ondaki yeni özelliklerde geldi yanınıza isteğinizi eklryebiliyorsunuz gerçekten çok kullanışlı i

Sevmediğim noktalar

Quick paneldeki kasarak gelme sorunu birtık daha düzelmiş fakat hala herhangibir zaman çekiğimizde bu oyunlarda olsun veya başka biyerde dolaşırken geç ve donarak geliyor bu aynı şekilde ana menüdeylen sola kaydırınca haber sekmesine atarken donması gibi arka arkaya yapınca sıkıntı yok ama farklı zamanda yapınca donuyor

2 günlük tecrübelerim bukadar sizde aşağı deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz.

14 Comments
gkhnn35
Active Level 6
Galaxy S
Kilit ekranı detayları çok iyiymiş sağ ol işte deneyim bu 🙏
gkhnn35
Active Level 6
Galaxy S
İos un glass havasını veriyormu tüm hali ile arayüz
serdar25fe
Active Level 4
Galaxy S
Bildirim panelindeki bildirimlerin arkasıda saydam artık kilit ekranına düşen bildirimlerde hoş bir görüntü katıyor eksisine göre
gkhnn35
Active Level 6
Galaxy S
Neden gelmiyor diye isyan ettiğimiz kadar var yani 😂
gkhnn35
Active Level 6
Galaxy S
Yeni zil sesi bildirim alarm sesleri varmı
0 Likes
serdar25fe
Active Level 4
Galaxy S