cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

1GB lik güncelleme resmen fos çıktı

(Topic created on: 09-20-2023 09:59 PM)
LoganHowlett
Active Level 6
Options
Galaxy S

Arkadaşlar güncellemeyi indirdim, S21 FE mayıs 2022 de aldım bu kadar süredir kullanıyorum açık ara en berbat güncelleme oldu, pil resmen şelale gibi akıyor, ilk defa telefonu böyle görüyorum. 

image

image

1.5 saatte %100 pilden %88 e düştü oyun vs oynamıyorum bile film desen izlemedim şaka gibi, android 14 ve one ui 6 da İnşAllah çözülür şu pil tüketim sorunu. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba LoganHowlett,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Pil Durumu" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
6 Comments
Galaxy S
1.gb güncelleme one ui 5.1.1 özeliklerini veridi z seriesi veya tab serisi olmaya cihazlara
0 Likes
smokelanax
Active Level 4
Galaxy S
Cidden her telefon da bir sarj sorunu var demek ki
0 Likes
Oğuzz10
Active Level 4
Galaxy S
OH BE BİR TEK BENDE YOKMUŞ ŞU PİLİN ÇABUK BİTME SORUNU
GökTürk_S23
Active Level 9
Galaxy S
Bende böyle bir sorun yok şahsen, pil gayet iyi oldu bu güncelleme ile
Galaxy S
Sakın bana yüzde 100 den yüzde 88'e inmesi 17 dk sürdü deme
0 Likes
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba LoganHowlett,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Pil Durumu" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes