Original topic:

17 Güncellemesi Değişen Görsellik

(Topic created on: 05-03-2025 07:41 PM)
426 Views
oi94
Active Level 3
Options
Galaxy S
arkadaşlar güncelleme yaptım ve bir önceki sürümde çağrı ekranım siyahtı, şuan bu renk.. her bir ayarı kurcaladım ve değişiyorsa eğer yerini bulamadım, muhtemelen değişmiyor. eğer değişmiyorsa neden bu cırtlak renge mahkum ediliyorum anlayamıyorum.. keza ikinci ekran görüntüsünde de yine kaldırılamayan bir arama barı var. bunun da kaldırılması mümkün mü? ilgili ayarlarda bulamadım.

image

image

12 Comments
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
Arama bari eskiden ustteydi sadece alta tasidilar tek elle kullanim daha rahat olsun diye.
oi94
Active Level 3
Galaxy S
evet eski sürümde kaldırmıştım, fakat bu sefer kalkmıyor 😓
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
Arama barı kaldırılıyor muydu eskiden? Hiç denk gelmedim öyle bir ayara.
oi94
Active Level 3
Galaxy S
evet s23 kullanıyorum, bundan öncekinde uzun zaman barsız kullandım. şimdi geri geldi 😂
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
İlginç hiç kapatıldığını görmemiştim. Normalde bu tür ayarları baya araştırırım😅 Ben zaten açık kullanıyordum şimdi de pek dikkat etmiyorum.
oi94
Active Level 3
Galaxy S
ben biraz sadelik takıntılısı olduğum için genelde hiçbir eklenti, kısayol olmadan kullanırım. o yüzden çok kurcalıyorum fakat bu güncellemede malesef kaldırılamıyor.
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
Bende kısayolları çok kullanıyorum tam tersi. Ne kadar rahat olursa o kadar iyi benim için.
anoroyale
Active Level 9
Galaxy S
Good locktan kapanıyor olabilir bakabilirsiniz böyle bir ayar bilmiyorum ama çağrı ekranı için de üç noktadan ayarlara gidin arama arkaplanı var oradan ayarlayabilirsiniz
oi94
Active Level 3
Galaxy S
merhaba good lock ve içerisindeki eklentileri indirdim fakat kısayolleri kaldıramadım. çağrı ekranı arkaplanını ise bahsettiğiniz şekilde değiştirdim çok teşekkürler!