cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

112 ve 155 acil servisler aranamıyor

(Topic created on: 08-05-2024 03:59 AM)
122 Views
Enscrk1
Active Level 1
Options
Galaxy S
Merhaba Samsung s24 ultra telefon kullanıyorum telefonum bütün acil durum numaralarını aramıyor nedeni nedir 112nve 155 i arayamıyorum

7 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bu garip bir durum. Sistemsel hata olabilir. Cihazı sıfırlamak en doğru yöntem olabilir.
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
hat uygulaması üzerinden hattını resetleyebilirsin. ikinci seçenek sim kartı çıkartıp tekrar takınca hat ayarları yeniden güncellenir. diğer bir seçenek hat sağlayıcı müşt.hizmetlerini arayarak düzelttirebilirsin
Enscrk1
Active Level 1
Galaxy S
Düzeltemediler. 4.5G volteyi açtım kendi kendine düzeldi ama 4.5 g volte de samsung s24 ultra cihazımda seste parazit uzaylı sesi ses kesilmesi gibi şeyler yapıyor bakalım ne olacak
0 Likes
Enscrk1
Active Level 1
Galaxy S
Magsafe li kılıfların hepsi samsung s24 ultra cihazımda sapıtmalara sebep oluyor o yüzden orijinal samsung kılıftan başka kılıf kullanmayın samsunga huawei saat bağlamayın da derim çünkü oda aramada ses kesiyor. Şuan için denediğim ve işe yarayan yöntemler bunlar.
0 Likes
Enscrk1
Active Level 1
Galaxy S
Magsafe konusunda kesin bilgi bulamadım ama s24 ultraya zarar verdiği kesin
0 Likes
Enscrk1
Active Level 1
Galaxy S
Biraz sitem gibi olacak ama ben bu cihaza (s24 ultra) iphone 15 pro dan geçtim ve uzun senelerdir iphone kullanıyordum. S24 ultra kamerasını çıkarırsak diğer her konuda iphonu tokat manyağı eder doğruya doğru. Ama bu hat gitmeler parazit ve bu şekil küçük hatalar gerçekten kullanıcıyı yıpratıyor. Seneler sonra iphone tokatlayan bir cihaz yaptınız bu küçük şeyler yüzünden gölge düşürmeyin.
0 Likes
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Enscrk1,

Doğrudan Mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konuyu detaylı olarak inceleyip, size yardımcı olmak isteriz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes