Original topic:

100x Zoom nasıl Pixel 10 kadar kaliteli yaparsınız?

(Topic created on: 09-18-2025 02:13 PM)
309 Views
UzayM_S25U
Active Level 6
Options
Galaxy S
Evet Pixel 10 serisi almanıza gerek yok. Şimdi size 2 örnek atacağım. 

image
Samsung 100x One UI 8 

image
Seedream 4.0 High
Lmarena.com diye bir site var. Orada ücretsiz Ai karşılaştırma deneme (kullanma) yapabilirsiniz. Image kısmından Seedream 4 High Resolution kısmına girin. Fotoraf ekleyin ve şu promptu girin: 

Bu fotorafın çözünürlüğünü arttır gerçek fotoraf gibi yap. 

Ya da 

Bu fotorafın kalitesini arttır net olsun

Fotorafı indirin gerçek kalite olmaz yoksa sonra da galeri den (Galaxy Ai cihazlarında geçerlidir) fotoraftan aşağı kaydırın yeniden düzenleye basın daha da kalite artar. Bazen suluboya gibi yapıyor bazen kaliteli çıkıyor. En uygun prompt u bulunca yazarım. 

Uzaklığa bağlı kalite değişir tabikide bunu unutmayın. 

Kusura bakmayın binaları çektim. Etrafta manzara olmayınca başka örnek bulamadım. 
13 Comments
Muhammed2109
Active Level 8
Galaxy S
Muhtemelen Samsung bunu UI 8.5 sürümünde kameraya entegre eder, yeni AI özelliği olarak lansmanda kullanırlar, umarım s26 serisine özel olarak kalmaz çünkü şu anda s24 ve 25 serisi zoom konusunda çok kötüler. 20x üzerinde rakiplerine göre çok çok gerideler.
UzayM_S25U
Active Level 6
Galaxy S
İnşallah gelir bende bunu bekliyorum. Ve İnşallah sadece S26 Ultra da olmaz.
Muhammed2109
Active Level 8
Galaxy S
26 serisinde kesin gelir. Zaten kamerayı güncellemeyecekler, zoom kalitesini arttırmak için yapabilecekleri tek şey bu ama eski serilere gelir mi emin değilim, inşallah gelir
0 Likes
UzayM_S25U
Active Level 6
Galaxy S
Büyük bir ihtimalle tek telefon modeli ile sınırlamazlar. Çünkü S26 Ultra tek 100x zoom yapan ve Ai kullanan cihaz olur. Samsungun 2 tane daha Galaxy Ai 100x yapabilen modeli varken onlara da getirmezlerse tepkilere yol açabilir bu. Google da durum farklıydı Pixel 9 100x zoom yoktu.
0 Likes
Muhammed2109
Active Level 8
Galaxy S
Samsung bu tür konularda rakiplerine göre çok daha bonkör bi marka, yıllardır lansman özelliklerini alt serilere kadar getiriyorlar. 26 serisindeki çoğu şeyde 24 ve 25 serisine gelecektir ama işte bu AI zoom kesin eklenir mi emin olamıyorum, inşallah eklerler
0 Likes
UzayM_S25U
Active Level 6
Galaxy S
Evet öyle mağalesef. Al zoom özelliğini umarım getirirler 2 cihazda çok güçlü sonuçta.
0 Likes
UzayM_S25U
Active Level 6
Galaxy S
Hocam ilk haber geldi. 1758195700864.jpg
0 Likes
UzayM_S25U
Active Level 6
Galaxy S
Belli ki direk S25 Ultra için 8.5 testlerine başlanmış. Bi süpriz özellik geliyor demek ki.
0 Likes
Muhammed2109
Active Level 8
Galaxy S
İnşallah hocam
0 Likes