cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

10 Günlük S24Fe Deneyimim

(Topic created on: 12-30-2024 10:06 AM)
196 Views
sepyadam
Active Level 10
Options
Galaxy S

Merhaba dostlar, olabildiğince dürüst olacağım;

Öncelikle ben bu cihaza A34'den geçtiğim için Kasa& Çerçeve kalitesi olarak güzel hissettirdi, fakat arka kapak Cam denmesine rağmen tok bir cam hissiyatı yok, parmağımla vurduğumda camdan çok pl-astik gibi tık tık ediyor😂 Bakın cam değil demiyorum, Cam hissiyatı yok.

Ekran olarak dpi ları, çözünürlükleri kağıt üstünde çok vasat S serisi bir cihaz için, kullanımda da, uzun süredir samsung kullandığım için gözüm doygun ekrana konstrastlı ekrana alıştı artık yorum yapamıyorum. Kötü mü derseniz değil, ekranı iyi mi derseniz hayır standart.

Şarj konusuna gelirsek beni fazlasıyla memnun etti, ben telefonu gün içersinde min. 10 saat açık ekran süresi ile kullanan biri olarak bana mısın demiyor, umarım ilerde güncelleme ile bozulmaz.

Kamera konusuna gelirsek, sürekli fotoğraf ceken biri değilim, kardeşim iphone11 kullanıyor onla kıyaslama da yapmayacağım burada uzun uzun malesef ki 6 yıl önce çıkmış iphone 11 daha başarılı kamera konusunda. Bu demek değil ki S24 fe nin kamerası kötü, Ana kamera gayet yeterli. Ön kamera ise direk vasat arkadaşlar. Fotoğraf cekmeyen kamera kullanmayan biri olarak söylüyorum ön kamera bu cihaza yakışır cinsden değil.

Oyun konusuna gelirsek çatır çatır her oyunu yüksek ayarda oynatıyor, ama 10-15 dk sonra 40 dereceye cikmaya başlıyor. Ekstra ayarlar yapıyoruz Oyun optimizasyonlari vesaire kurtarmaya çalışıyoruz ısınma işini ama min. 40 a sabitleniyir ısı 10 dk sonra. (Bahsettiğim oyunlar büyük oyunlar, ısınması gayet normal ama daha performanslı olabilirdi sıcaklık konusunda)

Genel olarak toparlamam gerekirse, fiyatının 25-27k olduğunu hesaba katarak, ben memnunum cihazdan şimdilik. Ne beklediği ile de alakalı insanin memnun olup olmamak. Ben islemcisi iyi olduğu için tercih ettim o kadar :)
15 Comments
sepyadam
Active Level 10
Galaxy S
Övmemeye çalışayım derken gömmemişimdir umarım ama bu yaştan sonra da Fan boyluk yapamiycam arkadaşlar 😂 neyse o
Galaxy S
Knk bende cod mobile oynuyorum oyundan istek atalimda oynariz
sepyadam
Active Level 10
Galaxy S
Olur ama benim hesapta aşırı istek bildirim var, 2 günde bir giriyorum oyuna, sıralama maçı atıyorum battle royal çıkıyorum. @sepyadam oyunda ismin, senin ki nedir? ekle girdiğimde kabul ederim 😊
Galaxy S
Bende oyle cok oynamiyorum bi bakam
sepyadam
Active Level 10
Galaxy S
fifa ya da wild rift oynuyor olsan daha guzel olurdu 😂
Galaxy S
Yok agaya daha cok cod mobile oynuyorum 268lwlim mistik set felan war bende
sepyadam
Active Level 10
Galaxy S
Oynariz beraber, ig den de takipleselim istersen musait zamanlarda haberlesiriz brom, orda da sepyadam ismim😂
Galaxy S
Tmm knk
Galaxy S
Cod mobilede istek gonderdim oyuna girdigin zaman kabul edersin