cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

10 GÜNLÜK S24 ULTRA BLUETOOTH SORUNU !

(Topic created on: 06-09-2024 05:02 PM)
676 Views
DevletZabiev
Active Level 6
Options
Galaxy S
10 GÜN ÖNCE KUTUSUNDAN KENDIM AÇTİM AVRUPA MODELI SABAH MARKETE ÇIKTIĞIMDA HİÇBIRŞEY YOKKEN SAATIM TELEFON BAĞLANTISI KOPTU UYARISI VERMESINDEN ANLADIM SIFIR CIHAZIN BLUETOOTHU KENDI KENDINE KAPANDI VE BIR DAHA AKTIF OLMUYOR KRONIK DONANIMSAL ARIZA OLDUĞUNU TAHMIN EDIYORUM YURTDIŞINDAN ALINDIĞI İÇİN GARANTIYE GIRMEYECEĞINI SÖYLÜYORLAR BUGÜNE KADAR SAMSUNGUN HIÇBIR KRONOK ARIZASI ILE KARŞILAŞMAMIŞTIM SONUMUZ NE OLACAK BAKALIM 
18 Comments
Galaxy S
Telefonu aldığınız yer sıfır ayağına 2.el satmış olabilir çünkü bu problemi s24 kullanan ilk defa sizden duyuyorum
0 Likes
DevletZabiev
Active Level 6
Galaxy S
Kendim bu işlerle uğraşıyorum cihazı ilk kez ben açtığıma eminim. Evet sonradan kapatılmış kutular oluyor o konuda haklısınız. Iphonelarda wifi ve bluetooth tek entegre üzerinden yönetiliyor ve bozulduğu zaman wifi ve bluetooth aynı anda pasif duruma düşüyor. Samsungun anakartı konusunda yeterince bilgiye sahip değilim ama sorun %90 ihtimalle donanımsal. İnşallah bluetooth kontrolünü sağlayan katman işlemcinin içinde entegre bir şekilde değildir işlemcisini elletmek istemiyorum
Galaxy S
Yazacağımı herkes duysun; Yurt dışından alınan tüm cihazlar ya sıkıntılı yada arızalı..
(Tanıdığınız varsa yurt dışında ona aldırın, internet üzerinden alınan tüm cihazlar sıkıntılı..)

Ya 1 hafta içerisinde, ya da 1 ay sonra hiç bir sıkıntısı dahi yok sansanızda muhakkak bir yerden patlak veriyor..

Yurt içinde dahi sorunlu ürünler geliyor iken "hiç olmaz ise muhattap alabileceğiniz bir x firma var", yurt dışındaki cihazlara nasıl güvenipte alıyorsunuz..)

Yurt dışından tanıdığınız varsa onlara aldırın yoksa almayın..
Galaxy S
Sırf şu teknoloji gazetecileri dahi, yurt dışı kelimesi denildiği anda orada dur diyip konuyu kapatıyor peki neden?;
- çünkü güvenmiyor,
- çünkü muhattap alabileceğiniz kimse yok..
- çünkü cihazın Türkiye'de kullanabilmeniz için bur okadar daha para harcayacağınızı biliyor..

Bu yüzden bu konuyu açmıyorlar, önermiyorlar, izin vermiyorlar..
Ersn23ultr
Active Level 6
Galaxy S
Bence iddali ve yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz 4 aydır yurtdışı 23ultra kullanıyorum tr cihazlarindan daha stabil ısınma yok güncelleme 6.1 hiçbir sorun sorun yok pil muazzam o yüzden dileyen herkes alabilir diyorum
0 Likes
Galaxy S
Hepsi kusurlu çıkacak demiyorum zaten kimden gördüysem yurt dışı telefonu internet üzerinden alanı sürekli arıza problemi oluyor..

Yada içini açıp içeriğini değiştiriyorlar yada çakma telefonu orjinal diye yutturuyorlar..
0 Likes
DevletZabiev
Active Level 6
Galaxy S
S7 den sonra bugüne kadar bütün modelleri kullandım aynı şekilde yurtdışından alıp. S23 ultra da da kozmetik sorunlar yaşadım garanti karşılar dediler gitmedim bile garantiye kasanın boyası soyuluyordu kendi kendine. Şimdi ilk kez böyle bir problem yaşadım. Muhattap olma konusunda haklısınız x firma olsa daha iyi olur ama samsung da resmi bir şekilde 1 yıl garanti kapsamında bakıyordu yurtdışı cihazlara
0 Likes
Galaxy S
Şimdi konuna gelmek istiyorum; - bluetooth konusunda şuan bir problemim yok, fakat yurt içi telefonumda wifi ve hücresel veri arasında çok sıkıntı var.. (uçak modu kullanmak zorunda kalıyorum..
inşallah bir şeyler yaparlar bu konuda.. *her wifi'de olmuyor..)
0 Likes
Galaxy S
Airpods kullanıyorum..(3.nesil)
Seninki hangisiydi?
0 Likes