cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

1 yıllık S23 cihazımın pil sağlığı.

(Topic created on: 04-09-2025 05:14 PM)
646 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Şu yolu dener misiniz?
Öncelikle Play Store üzerinden LogLog uygulamasını indirin. Log kaydını okuyabilmek için gerekli.

* Telefon Uygulamasını açıp *#9900# tuşlamasını yapın
(Otomatik Engelleyici açıksa kapatın yoksa ekran gelmez. İşlemler bittikten sonra tekrar açabilirsiniz.)

* Açılan ekranda en aşağıya inip Run dumpstate & Copy SD Card yazan seçeneğe tıklayın.

Bastıktan sonra dosya kaydedicek önce. Dosyaya bir isim vermeniz gerekli istediğiniz ismi verebilirsiniz.

* Bir süre bekleyin. Genelde 3-5 dakika sürüyor. Sonrasında Dosyalarım uygulamasından Log klasörünü bulun ve tıklayın. Farklı bir klasörde olabilir dosya yolunu kopyalama bittikten sonra size belirtiyor.

* Bütün ZİP'leri çıkartın. En büyük boyuta sahip olanlar yer alacak . Sırasıyla klasörlere girerek çıkartın.

* En sonunda yaklaşık 140 160MBlik bir TXT dosyası bulunuyor. Onu LogLog uygulamasında açın. mSavedBatteryAsoc aratmasını yaparak en yakın sonuca gidin. pil değerinizi görebilirsiniz. (varsa mSavedBatteryBsoh aramasınıda yapabilirsiniz o daha doğru. Nedense bazı cihazlarda görünmüyor Bsoh.)

View solution in context

30 Comments
s23s
Active Level 4
Galaxy S
Nerden bakabiliriz buna
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Smart tutordan müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek😊
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
1 Yılda hiç azalmaması tuhaf geldi. Hiç değiştirdiniz mi pili?
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Değiştirmedim ama şaşırmadım aslında pili hiç yormuyorum oyun da oynamıyorum. 20nin altına düşürmüyorum şarjı direkt takıyorum falan yani özenli kullanıyorum diyelim 😊
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
İlginç😊
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy S
Pili istediğiniz kadar yormayın. Kullanma şeklinde bakmaksızın tek başına zaman bile pil ömrünü düşüren ciddi bir etkendir. Bir yıldır kullanılan bir cihazın pil sağlığının en iyi en süper ihtimalle 98'in üzerinde olmasının imkanı yok. 100 olmasının hiç imkanı yok. İphone cihazlarda olduğu gibi doğru değerleri göstermiyor burası. Bu arada piliniz yine iyi durumdadır tabi. Ama 100 değil.
0 Likes
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy S
Buradaki değer doğru değil lityum iyon pillerin ömrümde zaten 500 600 döngü sonra ciddi kayıplar oluyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Uygulama indirip bsksak doğru ölçmüyor, servise bağlanıp kontrol ettirmek daha güvenilir diye düşünüyorum ki çoğu kişi böyle yapıyor artık doğru yanlış bilmiyorum
0 Likes
Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Şu yolu dener misiniz?
Öncelikle Play Store üzerinden LogLog uygulamasını indirin. Log kaydını okuyabilmek için gerekli.

* Telefon Uygulamasını açıp *#9900# tuşlamasını yapın
(Otomatik Engelleyici açıksa kapatın yoksa ekran gelmez. İşlemler bittikten sonra tekrar açabilirsiniz.)

* Açılan ekranda en aşağıya inip Run dumpstate & Copy SD Card yazan seçeneğe tıklayın.

Bastıktan sonra dosya kaydedicek önce. Dosyaya bir isim vermeniz gerekli istediğiniz ismi verebilirsiniz.

* Bir süre bekleyin. Genelde 3-5 dakika sürüyor. Sonrasında Dosyalarım uygulamasından Log klasörünü bulun ve tıklayın. Farklı bir klasörde olabilir dosya yolunu kopyalama bittikten sonra size belirtiyor.

* Bütün ZİP'leri çıkartın. En büyük boyuta sahip olanlar yer alacak . Sırasıyla klasörlere girerek çıkartın.

* En sonunda yaklaşık 140 160MBlik bir TXT dosyası bulunuyor. Onu LogLog uygulamasında açın. mSavedBatteryAsoc aratmasını yaparak en yakın sonuca gidin. pil değerinizi görebilirsiniz. (varsa mSavedBatteryBsoh aramasınıda yapabilirsiniz o daha doğru. Nedense bazı cihazlarda görünmüyor Bsoh.)