cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

1 aylık s23'te amoled yanığı

(Topic created on: 02-03-2025 12:46 AM)
321 Views
AlperS23
Active Level 6
Options
Galaxy S

Evet korktuğum şey başıma geldi ve aralık ayında aldığım s23'te amoled yanığı oluşmaya başladı. Pil göstergesi,şebeke göstergesi ve wifi işaretinin olduğu yerler ekranda gölge şeklinde iz bıraktı ve bu iz geçmiyor. Telefonu hep karanlık temada ve adaptif parlaklık açık olarak kullanıyorum ama ona rağmen 1 aylık cihazda amoled yanığı nasıl oluşabilir anlayamıyorum 

10 Comments
Melih_S24FE
Active Level 10
Galaxy S
Cihaz yeni olduğu için yenisi ile değişim talebinde bulunabilirsiniz, kabul etmezlerse (kuvvetle muhtemel) thhye başvurun haksız çıkma imkanınız yok. Satın alındıktan sonra ilk 6ayda oluşan bu tarz sorunlar cihaz kutudan çıktığında o şekilde çıkmış gibi ayıplı ürün olarak kabul edilir.
AlperS23
Active Level 6
Galaxy S
Hakem heyetine başvurduğumuz zaman karar çıkması 6 aya kadar sürebiliyormuş önce cihazı servise götürüp değişim isteyeceğim duruma göre hakem heyetine başvurup başvurmamaya karar veririm yanıtınız için sağolun
0 Likes
GalaxyS23Fe--
Active Level 6
Galaxy S
Ara yoksa başvur belli bi süre geçince zor olur değişim
YunusG
Active Level 10
Galaxy S
Gerçekten normal değil. Ben A55'i alalı yaklaşık 6 ay oldu ve hiçbir şekilde yanık yok. Adaptif parlaklık, karanlık mod, AoD birkaç ay hep açıktı, sonradan gece 00.00'da kapanacak şekilde ayarladım. Hiç yanık yok. Garanti hayalet ekranı karşılar mı bilmiyorum ama normal değil.
AlperS23
Active Level 6
Galaxy S
Bildiğim kadarıyla amoled yanığı garanti kapsamında. Bende a52s ten s23'e geçmiştim a52s'i 3 yıl kullandım ve ekranında hiçbir problem olmamıştı bu s23 üretim hatalı denk geldi galiba
YunusG
Active Level 10
Galaxy S
Muhtemelen. Garantiye verin bi. Melih hocamın da dediği gibi, değişimi reddederlerse THH'ye başvurun.
AlperS23
Active Level 6
Galaxy S
2 ay sonra ancak garantiye verebilirim o zamana kadar da yanığın iyice belirginleşeceğini düşünüyorum arıza tespiti yapılması daha kolay olur. Duruma göre de thh ye başvuru yapabilirim. Yardımınız için teşekkür ederim
YunusG
Active Level 10
Galaxy S
Sizin takdirinize kalmış. Cihazı aldıktan sonraki 6 ay dolmadan götürmeniz yeterli.
Motun
Active Level 10
Galaxy S
Garantiye verin beklemenize gerek yok. Hallederler
0 Likes