Original topic:

1 Aralık 2025 Google Play Sistem Güncellemesi Neden Daha Hala Gelmedi 😡😠

(Topic created on: 12-29-2025 01:34 AM)
606 Views
FurkanS255G
Active Level 7
Options
Galaxy S

Selamın aleyküm iyi geceler hayırlı iyi haftalar members ailesi üyeleri beyler galaxy S25 kullanıcısıyım cihazımın google play sistem güncellemesi 1 eylül 2025'de kaldı sizde durumlar nasıl size gelen giden v.s güncelleme var mı sizce galaxy S25 cihazıma yeni bir google play sistem güncellemesi ne zaman hangi tarihte tahmini olarak gelecek yayınlanacak bu beklemek canımı öylesine bi şekilde **bleep** ki size anlatamam tarif bile edemem arkadaş aylardır ne gelmek bilmeyen sistem güncellemesiymiş adamlar getirmek yayınlamak bilmediler valla yazıklar olsun onlara daha da başka birşey demiyorum aralık ayı çıkmak üzere son 2 gün daha ortada yeni bi tane bile sistem güncellemesi yok bu nasıl bi iştir yahu anlamıyorum anlam veremiyorum bilemiyorum resmen lafın gelişi söz gelimi kafayı yemek üzereyim çıldıracam desem yeridir o derece yani gerisini artık siz düşünün

image
Galaxy S25 Cihazım İçin En Son Denetlediğim de Aynen Bu Şekilde

23 Comments
-bekir-
Expert Level 5
Galaxy S
Gereksiz birsey zaten bosver S24 e Ağustostan beri gelmiyor
FurkanS255G
Active Level 7
Galaxy S
Peki tamam seni çok iyi anlıyorum ama ben nedense bir türlü boşveremiyorum kafamdan silip atamıyorum resmen takıntı haline getirdim bilmiyorum nasıl üstesinden gelecem
0 Likes
isomail
Active Level 3
Galaxy S
Allah başka dert vermesin 😂
FurkanS255G
Active Level 7
Galaxy S
🤲 İnşALLAH 😂
0 Likes
MertOB
Active Level 7
Galaxy S
S24FE kullanıyorum benim Google Play Sistem Güncellemesi de Eylül 2025'de kaldı anlamıyorum Google ile mi alakalı sorun yoksa Samsung ile mi alakalı
FurkanS255G
Active Level 7
Galaxy S
Seni anlıyorum sana hak veriyorum bence çoğunlukla sorun google ile alakalı diye tahmin ediyorum düşünüyorum aylar geçti adamlar bu konuyla ilgili tek bir bilgi paylaşımında resmi açıklama da bulunmadılar bunlar varya harbiden söylüyorum insana insanoğluna kafayı yedirtir bunu bilir bunu söylerim
0 Likes
865_S20FE
Expert Level 5
Galaxy S
2023 de de olmustum 2 3 ay guncelleme gelmemisti ocakta gelir güncelleme herhalde artık
FurkanS255G
Active Level 7
Galaxy S
Hayırlısı olsun bakalım azimle sabırla beklemedeyim inşALLAH dediğiniz gibi çıkar diyeyim o zaman
Galaxy S
Takma bu kadar kafana