cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

⚠️👇 | Android 15 ile herkesin beklediği özellik geliyor ‼️

(Topic created on: 05-01-2024 01:29 PM)
677 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

Ücretli uygulama, Android 15 ses panelini Samsung Galaxy'nize getiriyor
image

Samsung Galaxy veya başka bir Android cihaz kullanıcısı mısınız ? Ayrıca Android 15'in yeni ses paneli kullanıcı arayüzünü de sabırsızlıkla mı bekliyorsunuz ? Precise Volume uygulaması, Android 15 birim paneli kullanıcı arayüzü deneyiminizi geliştirmek için burada olduğundan daha fazla beklemenize gerek yok. Bu üçüncü taraf uygulaması, Android cihazlarda ses seviyesi kontrolünün geleceğine dair bir bakış sunuyor.

Android 15'te piyasaya sürülecek yeni ses paneli arayüzü, daha kalın hap şeklindeki kaydırıcılar, katlanabilir öğeler ve ses düzeylerini ayarlamak için animasyonlar içeren yeni bir tasarım kullanıyor. Google bu büyük güncellemeyi henüz resmi olarak yayınlamamış olsa da Precise Volume uygulaması bu deneyimi önceden kullanıcılara sunmuş oldu.

Precise Volume uygulamasının en son güncellemesi, Ses Düğmesini Geçersiz Kılma özelliğinin bir parçası olarak bir "Android 15 Önizleme" açılır stili ekler. Bu, kullanıcıların stok hacmi paneli kullanıcı arayüzünü, yakında çıkacak Android 15 arayüzüne çok benzeyen yeni bir arayüzle değiştirmesine olanak tanır.

Android 15 ses paneli nasıl getirilir?

Android 15 birim paneli kullanıcı arayüzünü deneyimlemek için kullanıcıların Precise Volume uygulamasını Google Play Store'dan indirmeleri ve 2.0.0-beta-8 sürümüne sahip olduklarından emin olmaları gerekir. 5,99 $ karşılığında Pro sürümüne yükseltme, uygulamanın sunduğu diğer birçok işlevselliğe giden bir yol olan Ses Düğmesini Geçersiz Kılma özelliğinin kilidini açar.

Öncelikle Ayarlar aracılığıyla Ses Düğmesini Geçersiz Kılma özelliğini etkinleştirmeniz gerekir. "Diğer Uygulamaların Üzerinde Görüntüleme" de dahil olmak üzere gerekli izinler verildikten ve uygulamanın Erişilebilirlik hizmeti etkinleştirildikten sonra kullanıcılar yeni ses düzeyi kaydırıcısının keyfini çıkarabilir.

image

Kaydırıcının altındaki üç noktalı düğmeye dokunduğunuzda, yeni Android 15 ses paneli, tam işlevsellik için genişletilebilen daraltılmış biçimde görünür.

Yeni Android 15 ses paneli, gerçek olanın medya çıkış değiştiricisine sahip olmayabilir ancak ses seviyesini ve ekolayzır ön ayarlarını ayarlamak için iki şık düğme ekler. Ayrıca uygulama, 1000'e kadar ses seviyesi adımına izin vererek ses seviyesi ayarı üzerinde hassas kontrol sunar.

Android 15 Volume Panel'i Samsung Galaxy veya diğer Android cihazınızda denemek istiyorsanız Mishaal Rahman (Android Authority) sayesinde Precise Volume uygulamasını indirdikten sonra yukarıdaki adımları izleyin . Galaxy kullanıcıları özelleştirmeler için Good Lock uygulamasına zaten sahip olduğundan, bu uygulama Samsung olmayan cihazlar için idealdir.

image

5 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Eline sağlık.

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5