cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

📱✨️⏰️|| Galaxy Unpacked 2025'e Saatler Kala:Etkinlikle İlgili Bilmemiz Gerekenl

(Topic created on: 3 weeks ago)
468 Views
Quantum-A
Active Level 9
Options
Galaxy S

Merhabalar Members Ailesi, 👋

Umarım günümüz güzel geçiyordur ve geçecektir. 😊

Bu gönderide sizlere çoğumuzun heyecanla beklediği Galaxy Unpacked 2025 etkinliği hakkında bilmemiz gerekenlerden bahsedeceğim.

Haydi Başlayalım!

image

Öncelikle Galaxy Unpacked 2025 etkinliğinde tanıtılacak ürünler,

1.Galaxy S25 Serisi
2.Yeni Galaxy AI özellikleri ve yeni yapay zeka tabanlı bir asistan (Bana göre Bixby 2.0 gibi bir şey olacak.)
3.One UI 7 (Şuana kadar ki en büyük One UI güncellemesi.)
4.Galaxy XR (Samsung'un Yeni Sanal Gerçeklik Gözlüğü

olacak.

Gelin bu ürünleri yakından inceleyelim.

1.Galaxy S25 Serisi

Galaxy S25 serisi Galaxy Unpacked 2025'de tanıtılacak ürünlerden biri. Belirtmem gerekir ki S25 serisi geçen seneki S24 serisine göre daha gelişmiş özelliklere sahip. Bunla birlikte S25 serisi gücünü Snapdragon Elite for Galaxy'den gücünü alacak ve S25 Ultra'da 6.9 inç, S25+'da 6.7 inç ve S25'de de 6.2 inç olacak. S25 Ultra 16 GB RAM, S25+ ve S25 ise 12 GB ram ile gelecek ve Samsung S25 Ultra 5000 MH, S25+ 4900 MH ve S25 ise 4000 MH batarya kapasitesi ile gelecek. Bu özellikler günümüzdeki bir telefon için harika. 😍

image

2.Yeni Galaxy AI Özellikleri ve Yeni Yapay Zeka Tabanlı Bir Asistan

Samsung, Galaxy Unpacked 2025'te Galaxy AI'ı daha kullanışlı ve daha gelişmiş bir hâle getirmeyi planlıyor. Yani bu gösteriyor ki bildirim özetleme vb. Galaxy AI özellikleri gelecek. 

Ve bunla birlikte Samsung Galaxy Unpacked 2025'te Samsung yeni bir yapay zeka tabanlı asistan tanıtacak bu asistan karışık problemleri çözme, sizin için belirli otomasyonları yerine getirme (Takviminize etkinlik eklemek vb.) ve daha fazla şeyi yapabilme yeteneğine sahip olacak.

Samsung'un Galaxy Unpacked 2025'te yeni bir yapay zeka tabanlı asistan tanıtıcağını Galaxy Unpacked 2025 davet videosundaki bu kısımdan anlayabiliyoruz,

image

3.One UI 7

Samsung Galaxy Unpacked 2025'te S25 serisi ile birlikte stabil One UI 7 güncellemesini de tanıtmayı planlıyor. One UI 7 Now Bar yeni wigdet'lar ve uygulama simgeleri, yeni tasarım stili vb. ile şuana kadar ki en büyük One UI güncellemesi olacak.

image

4.Galaxy XR

Son olarak Samsung, Galaxy Unpacked 2025'te Galaxy XR adındaki sanal gerçeklik gözlüğünü tanıtacak.

Bu sanal gerçeklik gözlüğü, Apple'ın "Apple Vision Pro" sanal gerçeklik gözlüğüne rakip olacak ve Android XR platformunu kullanacak bunla birlikte bu sanal gerçeklik gözlüğü modern, düğmesiz bir hareket sistemine sahip olacak. Samsung'un bu yeni gözlüğü heyecan verici. 🤩

image

Peki ya siz Galaxy Unpacked 2025'den neler bekliyorsunuz? 🤔

Gönderimi Okuduğunuz için Teşekkürler! 😊
37 Comments
BENKİMİMACABA
Beginner Level 4
Galaxy S
Bence iyi ve eğlenceli gececek
Quantum-A
Active Level 9
Galaxy S
Bence de. 😊