Resolved! Solved

Original topic:

תרגום בעזרת העט

(Topic created on: 09-30-2024 07:03 PM)
260 Views
zikit
Active Level 5
Options
Galaxy S
ערב טוב חברים
יש לי s22 ultra אחרי העדכון האחרון אני לא מצליחה להשתמש בתרגום דרך העט , אין לי אפשרות להחליף במיקום השפות לתרגום משפה לשפה. האם למי מכם יש פתרון לכך?
תודה מראש

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
תשובה מהצוות הטכני, לאור פניה שלי אליהם:

אנו מודים לך על פנייתך והדיווח על היעדר תכונת התרגום בעט S Pen לאחר העדכון האחרון למכשירך. אנו מבינים את חשיבותה של תכונה זו עבורך ועבור לקוחותינו האחרים, ואנו מתנצלים על כל אי-נוחות שנגרמת בעקבות השינוי.

מניתוח יומן המערכת על ידי צוות המהנדסים נמסר שבעקבות עדכון One UI 6.1.1, חל שינוי בתכונת התרגום של עט S Pen. שינוי זה נועד לשפר את חוויית המשתמש ולהתאים את תכונת התרגום לתכונות אחרות של המכשיר.
עם העדכון, תכונת התרגום עברה להשתמש במנוע תרגום משותף למכשיר אשר מבוסס על הבינה המתקדמת של Samsung, אשר מספק תרגומים מהירים ועקביים יותר עם אפליקציות תרגום אחרות. עם זאת, שינוי זה הביא גם לשינוי ברשימת השפות הנתמכות.

אנו מודעים לכך שהשפה העברית אינה נתמכת כרגע במסגרת תכונת התרגום החדשה ואנו מבינים את החשיבות של השפה העברית עבור הקהל הישראלי, ואנו עובדים באופן פעיל עם צוות המפתחים שלנו כדי להוסיף תמיכה בשפות נוספות.
נמליץ במקרה שכזה להמתין ולהקפיד לוודא שהמכשיר מעודכן כך שבמידה והשפה תתווסף מכשירך יהיה מעודכן בהתאם כדי לתמוך בה.

כתחלופה זמנית תוכל להשתמש בכלי התרגום החדש של "Circle To Search" בו תוכל ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור הבית או פס הניווט > לחיצה על סמל התרגום בפינה התחתונה, כדי לתרגם את כל הטקסט במסך לשפה הרצויה.

View solution in context

8 Comments
Galaxy S
עם עדכון One UI 6.1.1 כבר אין תמיכה בתרגום עברית בעט בעקבות מעבר למנוע התרגום של סמסונג מבוסס AI.
zikit
Active Level 5
Galaxy S
מאכזב ממש, השתמשתי בזה הרבה לתרגום משפות זרות לעברית. יש סיכוי שבעדכונים הבאים תחזור האפשרות הזאת?
0 Likes
Galaxy S
עלו לא מעט בקשות להחזיר את זה והמגשרים העבירו אותן למפתחים.
אבל עם כל הצער שבדבר, לא הייתי בונה על זה שהמנוע הקודם יחזור, אלא צריך לקוות שתהיה תמיכה בעברית מצד סמסונג.
0 Likes
zikit
Active Level 5
Galaxy S
הבנתי, תודה רבה לירון, שנה טובה, לך ולכל המשתמשים בממברס, שתהה השנה הבאה טובה יותר מקודמתה.🙏
Solution
Galaxy S
תשובה מהצוות הטכני, לאור פניה שלי אליהם:

אנו מודים לך על פנייתך והדיווח על היעדר תכונת התרגום בעט S Pen לאחר העדכון האחרון למכשירך. אנו מבינים את חשיבותה של תכונה זו עבורך ועבור לקוחותינו האחרים, ואנו מתנצלים על כל אי-נוחות שנגרמת בעקבות השינוי.

מניתוח יומן המערכת על ידי צוות המהנדסים נמסר שבעקבות עדכון One UI 6.1.1, חל שינוי בתכונת התרגום של עט S Pen. שינוי זה נועד לשפר את חוויית המשתמש ולהתאים את תכונת התרגום לתכונות אחרות של המכשיר.
עם העדכון, תכונת התרגום עברה להשתמש במנוע תרגום משותף למכשיר אשר מבוסס על הבינה המתקדמת של Samsung, אשר מספק תרגומים מהירים ועקביים יותר עם אפליקציות תרגום אחרות. עם זאת, שינוי זה הביא גם לשינוי ברשימת השפות הנתמכות.

אנו מודעים לכך שהשפה העברית אינה נתמכת כרגע במסגרת תכונת התרגום החדשה ואנו מבינים את החשיבות של השפה העברית עבור הקהל הישראלי, ואנו עובדים באופן פעיל עם צוות המפתחים שלנו כדי להוסיף תמיכה בשפות נוספות.
נמליץ במקרה שכזה להמתין ולהקפיד לוודא שהמכשיר מעודכן כך שבמידה והשפה תתווסף מכשירך יהיה מעודכן בהתאם כדי לתמוך בה.

כתחלופה זמנית תוכל להשתמש בכלי התרגום החדש של "Circle To Search" בו תוכל ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור הבית או פס הניווט > לחיצה על סמל התרגום בפינה התחתונה, כדי לתרגם את כל הטקסט במסך לשפה הרצויה.
zikit
Active Level 5
Galaxy S
תודה רבה, שנה טובה
ראובן-1
Active Level 3
Galaxy S
היום 01/10/2024 היה עדכון חדש אבל בעיית העברית טרם נפתרה. אני ממליץ לקיים לחץ חיצוני רב מערכתי על סמסונג לטפל דחוף לפיתרון הבעייה. לא הגיוני שנייד מס' 1 בישראל עם תמיכה מלאה ויבואן חזק כמו סאני לא יתמוך בעברית דרך s pen מה שמייחד את s 24 u מעל ראשם של כל המתחרים 😡
מאי18
Active Level 1
Galaxy S
מסכימה ומחזקת. זה ממש מציק שאין אפילו אפשרות שנוכל להחליף בתרגום של סמסונג לשל גוגל.
לא נוח בכלל!
בבקשה, תחזירו את זה🙏 או לפחות שתהיה את האופציה לבחור באיזה תרגום נשתמש של גוגל או סמסונג...
0 Likes