Original topic:

ערב טוב

(Topic created on: 09-02-2024 09:27 PM)
305 Views
ycs24u
Active Level 1
Options
Galaxy S
היי חברים, מישו יודע מה קורה עם האוזניות החדשות "באדס 3 פרו"?
Galaxy S
לא הריקול היה בגלל שהכריות באוזן נקרעו בזמן החלפה וכל מיני בעיות גימור אחרות
לגביי האוזניות של אפל פרו 2 הם ממש טובות ויציבות אני הייתי נשאר איתם כמעט 7 שעות ברצף באוזן אחת בלי להרגיש הסאוד שלהם טוב מאוד אבל לא כמו של גלקסי ואיכות המיקרופון של אפל בזמן שיחה זה בדיחה על יד האוזניות של סמסונג
לדעתי הבעיה שאני מדבר עליה זה עיניין של עדכון תכנה שיבא בקרוב ויתוקן או בעיה ספציפית אצלי באוזניה עם אפל זה בחיים לא קרה לי
וכן מבחינת מגושמת הי די בולטת מהאוזן נפל לי אולי פעם או פעמיים מהאוזן וזה לא מעוגל כמו של אפל זה מרגיז שאם כבר הם הלכו על אוזנוית כמו של אפל אז עד הסוף השילוש הזה מעצבן אותי אבל אני מקווה שאתרגל עברתי אליהם כי הם באמת יותר טובים מבחינת המפרט וגם כי המכשיר שלי הוא גלקסי והשעון גם ואני אוהב שהכל יסתנכרן בצורה הכי טובה וכי רציתי לחדש קצת
אגב כל הפונקציות עדיין לא פועלים בארץ זה גם מרגיז קצת
בסקירות שראיתי מהליק ששלח אחד פה בשירשור רואים שיש להם פונקציות שמע שאין לי מקווה שזה גם יבא בעידכון תכנה כל שהוא
ycs24u
Active Level 1
Galaxy S
דרך אגב,
את/ה מתאר בעיה במצב צלילי סביבה, הכוונה כשהם על מצב חוסם רעשי סביבה או מאפשר רעשי סביבה?
את/ה מכיר באפל כשלוחצים ארוך זה אוטם מרעשים חיצוניים כמעט כמו וואקום וכששוב לוחצים זה משחרר..
על איזה מצב יש אצלך ת׳בעיה בבאדס 3 פרו?

אגב, תודה על השיתוף.. זה מאוד מועיל למי שלפני רכישה לשמוע ממי שכבר התנסה במוצר🙏❣️
0 Likes
ycs24u
Active Level 1
Galaxy S
אחשלי נפתרה הבעיה של צלילי הסביבה?? שציינת בפוסט שלך?

אני מתלבט ממש אם לרכוש ת׳אוזניות
0 Likes
Galaxy S
עדיין לא
0 Likes
ycs24u
Active Level 1
Galaxy S
אז אתה לא משתמש בהם בגלל זה? או שזה נסבל? או שאתה משתמש במצב אחר?
0 Likes
Galaxy S
אני משתמש בהם ונהנה מאוד הם שווים את זה, אבל זה קשה ומעצבן הבאג הזה אני מאמין שזה יסתדר בעידכון הקרוב
בכרב נורא קשה לי עם זה כשהמזגן דלוק אבל המיקרופונים והסאונד חלום
0 Likes
ycs24u
Active Level 1
Galaxy S
עזרת לי מאוד
0 Likes
Galaxy S
במצב של שיחרור בלי הוואקום
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
אני מתלבט אם לקנות או לחכות לסוני.
קיבלתי את ה 3 רגילות בחינם שקניתי הטלפון אבל איבדתי אחת האוזניות צד ימין.
אז מתלבט מה לקנות בעיקרון צריך את זה לשיחות בעבודה ובטיסות וברכבת להשתיק רעשי הסביבה.
0 Likes
Galaxy S
לדעתי תקנה גלקסי אם אהבת