Original topic:

עוד פוסט בנושא המקלדת הטובה(אך הלוקה בחסר) של סמסונג

(Topic created on: 05-20-2024 02:58 PM)
232 Views
פיתה
Active Level 7
Options
Galaxy S
סמסונגים יקרים אני לא מצליח להבין איך חברה כל כך גדולה מכובדת ובעלת שם גדול בעולם הטכנולוגיה *עדיין* לא הצליחה להתגבר על הבעיה של המקלדת של סמסונג (בעברית כמובן) למה כאשר יש איזה קישור או אימוג'י מוגזם המקלדת הזאת פשוט מרגישה כאילו היא מקלדת שיצרו בשנת 2009? מה נסגר מתכנתים יקרים עם ההוזלת יד המוגזמת של סמסונג בכל הקשור לעברית? לא הגיע הזמן לתקן למי צריך לפנות בנושא?!
12 Comments
DaOldMan
Active Level 9
Galaxy S

סמסונג ידועה בתמיכה ירודה בשפה העברית זה שנים רבות. אין ולא יהיו לי לעולם צפיות ממנה לעשות משהו בנושא. אנשים פה מבקשים עברית ב Bixby, מבקשים לקבל Samsung pay. לא לומדים ולא עוקבים. אני כן. אין ולא יהיה שום דבר בקרוב. דוגמה הכי גרועה - כאשר גוגל תיקנה את ה RTL ברומים שלה לפני כעשור הגיעו סמסונג עם ה Touchwiz שלהם וקלקלו את כל היישור לימין היפה שקיבלו במתנה מגוגל בקוד מקור. אני צריך כנראה להודות להם על כך כי הוצאנו אז רום מיושר לימים כמו של גוגל. אנשים מאוד שמחו.

סוגריים יוצאים הפוכים ? סימנים לא בכיוון ? לא ממש מפתיע אותי 😞 . זה סמסונג.

0 Likes
פיתה
Active Level 7
Galaxy S
כן מאכזב מאוד...
0 Likes
NoyS
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

היי,
תוכל בבקשה לפרט מה התופעה שאתה חווה בשימוש במקלדת?
אשמח אם תוכל לצרף צילום מסך או סירטון.

0 Likes
פיתה
Active Level 7
Galaxy S
כן כבר בעבר שלחתי סרטונים וכו, הסיטואציה היא בווצאפ כאשר שולחים קישור לסרטון או כששולחים אימוג'י לב גדול המקלדת בעברית נהיית איטית מאוד את יכולה לבדוק את זה בעצמך לעומת אנגלית שרצה מהר
0 Likes
NoyS
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

לצערי לא הצלחתי לשחזר את מה שתארת.
מה דגם המכשיר שלך?
והאם זה קורה רק בשימוש בWhatsApp או גם ביישומים נוספים?

0 Likes
פיתה
Active Level 7
Galaxy S
כן זה קורה גם בטלגרם ויש לי גלקסי s23 ultra
0 Likes
yotama9
Active Level 4
Galaxy S
קופץ על העגלה. למה רק ארבע שפות?
0 Likes
DaOldMan
Active Level 9
Galaxy S

DaOldMan_1-1716446389420.jpeg

די ברור שהסימנים האלה לא אמורים להתהפך, למרות שזה עברית ולמרות שכותבים מימין לשמאל...

0 Likes
Ariel323
Active Level 8
Galaxy S
צודק וגם הקטע של האיטיות של המקלדת שקורת בווצאפ ולפעמים בטלגרם בפאקינג גם ב s24 ultra, כאילו למה אני צריך לחוות את זה בזמן הקלדה למה בs9+ הישן שלי ששוכב אצלי במגירה המקלדת שם עובדת יותר טוב