Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
05-28-2023 06:38 PM (Last edited 05-28-2023 06:40 PM ) in
Galaxy Sשבוע טוב לכולם!
הרבה נאמר על סדרת ה-S23 של סמסונג, וכן, היא הסדרה הכי טובה שיצאה אי פעם מבין כל סדרות ה-S בכל פרמטר אפשרי.
סמסונג שיתפו ביוטיוב סרטון עם מיטב דעתם של מומחי יוטיוב (סוקרי מכשירים) והם ללא ספק צודקים, אבל בואו נאמר גם את שלנו!
ספרו לנו, מה אתם הייתם מוסיפים על דבריהם של המומחים?
מה אתם הכי אוהבים ב-S23 Ultra שלכם?
ותהנו מהסרטון😎
14 Comments
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
oriel
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-30-2023 08:40 AM in
Galaxy S
אני אתייחס רק לטענות בתחילת הסרטון.
העיצוב לא משהו, מרגיש לי שהפינות חדות מידי, וגם כשאני מניח את המכשיר על השולחן בגלל העיצוב המכשיר לא מונח ישר אלא עקום, וכל פעם שמקישים על המסך המכשיר זז כי הוא עקום בגלל העיצוב של הבליטות של העדשות. במכשיר הדגל S10+ לדוגמה העיצוב היה מושלם מהבחינה הזאת.
בנוסף, לא נח להחזיק אותו בידיים, הוא ממש ענק וכבד.
העיצוב לא משהו, מרגיש לי שהפינות חדות מידי, וגם כשאני מניח את המכשיר על השולחן בגלל העיצוב המכשיר לא מונח ישר אלא עקום, וכל פעם שמקישים על המסך המכשיר זז כי הוא עקום בגלל העיצוב של הבליטות של העדשות. במכשיר הדגל S10+ לדוגמה העיצוב היה מושלם מהבחינה הזאת.
בנוסף, לא נח להחזיק אותו בידיים, הוא ממש ענק וכבד.
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-30-2023 12:33 PM in
Galaxy S
הצורה של המכשיר ככל הנראה היא בגלל העט, שכן לבנות אותו בצורה עגולה עם עט זה לא אפשרי.
לגבי בליטת העדשות, כל מכשיר דגל כיום הוא עם בליטה בעדשות, זה שכיח ולא חדש.
לא ניתן להשוות את זה לדגם S10 משנת 2019 ששם כל הנושא של העדשות היה אחרת לחלוטין.
לגבי המשקל, כן, הגודל שלו והמשקל לא מתאים לכל אחד, אבל גם פה זה שכיח, כל מכשיר דגל כיום, בגלל כל מה שהוא מביא בחומרה שלו, גורם לו להיות כבד.
לגבי בליטת העדשות, כל מכשיר דגל כיום הוא עם בליטה בעדשות, זה שכיח ולא חדש.
לא ניתן להשוות את זה לדגם S10 משנת 2019 ששם כל הנושא של העדשות היה אחרת לחלוטין.
לגבי המשקל, כן, הגודל שלו והמשקל לא מתאים לכל אחד, אבל גם פה זה שכיח, כל מכשיר דגל כיום, בגלל כל מה שהוא מביא בחומרה שלו, גורם לו להיות כבד.
oriel
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-30-2023 02:20 PM in
Galaxy S
מבחינת עיצוב אפשר לבנות אותו איך שרוצים. לגבי העיגול פינות, באולטרה 22 גם היה עט וגם קצת מעוגל.
לגבי העדשות אפשר לעצב את המכשיר בצורה כזו שכשמניחים אותו על שולחן הוא יציב וישר ולא עקום בגלל העדשות.
סמסונג בכוונה יצרו אותו ככה שיהיה עקום כשמניחים אותו על משטח ישר, השאלה - למה?
לגבי העדשות אפשר לעצב את המכשיר בצורה כזו שכשמניחים אותו על שולחן הוא יציב וישר ולא עקום בגלל העדשות.
סמסונג בכוונה יצרו אותו ככה שיהיה עקום כשמניחים אותו על משטח ישר, השאלה - למה?
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-30-2023 02:34 PM (Last edited 05-30-2023 02:36 PM ) in
Galaxy S
יש תכנון של מהנדסים מאחורי איך שמכשיר כזה בנוי, תיאורטית אפשר הכל, מעשית לא תמיד.
אני מאמין שהם מרכיבים את העדשות לאורך במקום לרוחב מסיבות מסוימות.
לגבי S22u, המכשיר ריבועי בפינות גם, אז אני לא מבין על מה אתה מדבר.
מה שכן, ב-S23u העיקול בצדדים של המסך קטן יותר והמסגרת מרובעת יותר, זה יותר נוח באחיזה.
אני מאמין שהם מרכיבים את העדשות לאורך במקום לרוחב מסיבות מסוימות.
לגבי S22u, המכשיר ריבועי בפינות גם, אז אני לא מבין על מה אתה מדבר.
מה שכן, ב-S23u העיקול בצדדים של המסך קטן יותר והמסגרת מרובעת יותר, זה יותר נוח באחיזה.
oriel
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-30-2023 02:56 PM in
Galaxy S
יש מצב שהם העתיקו את העיצוב מאייפון וכד' כי פעם העדשות היו במרכז ולא בצד.
אני לא יודע להגיד במדוייק לגבי זוויות אבל מתחושה שלי המכשיר הרבה יותר חד בפינות מאשר ה22 הקודם שהיה לי. מרגיש לי פחות נעים להחזקה.
אני לא יודע להגיד במדוייק לגבי זוויות אבל מתחושה שלי המכשיר הרבה יותר חד בפינות מאשר ה22 הקודם שהיה לי. מרגיש לי פחות נעים להחזקה.

- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »