Original topic:

(סוללה) מכשיר הדגל אולטרה 23 מחזיק מעמד רק שלוש שעות ללא טעינה - חוויה אישית

(Topic created on: 06-11-2023 10:34 AM)
275 Views
oriel
Expert Level 1
Options
Galaxy S
יצאתי לטייל עם האולטרה 23 ורוב הזמן צילמתי איתו, לצערי לאחר כ-3 שעות המכשיר כבה בגלל שנגמרה לו הסוללה (מטעינה מלאה של 100% סוללה עד 0% סוללה לקח כ-3 שעות) 

יש לציין פרט חשוב: שמתי לב שאם אני לא משתמש במכשיר (לצלם וכד') הוא מחזיק לי יותר זמן מהאולטרה 22 ולהערכתי כ-12 שעות ויותר.

מצרף צילום מסך כשהסוללה הייתה על 1% והמכשיר כבה כמה שניות לאחר צילום המסך (גם הערכת היתרה של הסוללה, במקרה הזה 7 דקות, לא נכונה, ואין לסמוך עליה)

image

12 Comments
gaya21
Active Level 9
Galaxy S
אולי משהו לא בסדר בסוללה. נראה לי שכדאי לממש את האחריות.
אתה מצלם על 200mp?
אם אתה משתמש בטלפון לדברים אחרים, הסוללה מחזיקה יותר זמן?
סוגר יישומים אחרי השימוש?
oriel
Expert Level 1
Galaxy S
הסוללה סבבה לגמרי, אני מצלם על 12mp בדרך כלל
Galaxy S
צילום ממושך עם Expert RAW צורך משאבים רבים ועם הזמן והשימוש המכשיר גם מתחמם וכל זה צורך סוללה, אין מה לעשות עם זה.

כמו כן, הערכת הזמן היא הערכה גסה ע"פ שימוש קודם, לכן זה נקרא הערכה, זה לא יכול להיות מדויק לחלוטין.
Shlomo_d
Expert Level 3
Galaxy S
בטיול אני מניח שבנוסף לכל העומס שאתה מעמיס על הטלפון כשאתה מצלם, אתה טח שם את הטלפון על בהירות גובה מאוד. אני כמעט בטוח שהרכיב שלוח הכי הרבה סוללה זה מסך. ולכן אם היית על בהירות גובה מאוד זה יגמור מהר את הסוללה. ואם הטלפון נקנה בשבוע האחרון אז בכלל הסוללה עדיחן לומדת והיא תהיה יותר חזקה אחרי השבוע הראשון
oriel
Expert Level 1
Galaxy S
הבהירות על מצב אוטומטי כמעט תמיד
Shlomo_d
Expert Level 3
Galaxy S
זה רק מחזק את הטענה שלי שהטלפון היה על בהירות גובהה מאוד
oriel
Expert Level 1
Galaxy S
הלוואי... אחרי דקה בחוץ בערך האולטרה 23 אצלי מכבה את הבהירות הגבוהה כי "חם" לו כנראה. (וכשאני מצלם הוא ממש מתחמם אז הוא בקושי על 60% בהירות)
liad
Expert Level 4
Galaxy S
אצלי בצילום מרובה מחזיק שעתיים בלחץ
אבל ביום רגיל מחזיק 20 שעות יוצא מהבית עם 85 חוזר עם 50 אחוז
Kfeer
Expert Level 5
Galaxy S
אחי השתמשת בexpert raw במשך 45 דקות ברור שזה ישרוף לך סוללה, צילום בפורמט צבעים מלא דורש מהמעבד המון משאבים, בנוסף מאוד מחמם אותו ומצריך הוצאת משאבים גם על קירור עצמי.
בנוסף אותו דבר גם במצלמה הרגילה רק קצת פחות מעמיס מexpert raw אם כי גם דורש עיבוד אקטנסיבי...
תוסיף שהיית בסביבה שעוד יותר מקשה עליו לפלוט חום(טיול בחוץ במזג אוויר חם ולח כמו של ישראל) ובנוסף כנראה שיושב בתוך קייס מגן(רובם מפריעים משמעותית לפליטת החום של המכשיר)
בנוסף הייתי ממליץ לך למחוק מטמון בgoogle play services כי כשזה עולה מעל 0.5% מצריכת הסוללה הוא עושה שימוש יתר לא תקין ברקע, מחיקת המטמון ממנו מסדרת את העניין(לכן חשוב גם למחוק מטמון שלו אחרי כל עדכון)