Original topic:

סוללה באולטרה 22 (התרשמות משימוש בבנק סוללה של סמסונג)

(Topic created on: 10-21-2022 10:57 AM)
363 Views
oriel
Expert Level 1
Options
Galaxy S
סמסונג שיפרו ממש את הסוללה במכשירי הדגל.
יש לי את האולטרה 22 וטיילתי וצילמתי איתו יום שלם, לי הוא החזיק מקסימום 7 שעות שימוש עד שנכבה בגלל שהסוללה נגמרה (לשם השוואה מכשירי הדגל הקודמים שהיו לי החזיקו כ-5 שעות שימוש רציף עד שהסוללה נגמרה)

בעקבות זה שאני לא רוצה להסתובב עם סתם משקולת בכיס, הגעתי למסקנה שאני צריך למצוא דרך לטעון אותו כשאני נייד בשטח - ללא תלות במטען ברכב או מטען קיר.

(הערה: כשאני מטעין את האולטרה במטען קיר, ללא שימוש, כתוב לי צפי לסיום הטעינה. לדוגמה, טעינה מלאה תוך 55 דקות. אף פעם הצפי לא מדייק, צריך להוסיף לזמן כחצי שעה)

גיליתי שיש לסמסונג סוללת גיבוי, אך הדגם המהיר והגדול (20,000 mAh) נמכר רק בארה"ב ואין דרך להשיג אותו בישראל. אז הזמנתי דרך סמסונג ארה"ב (באמצעות חברה חיצונית שמספקת שרות של כתובת בארה"ב - עלה לי כ150₪)

image

באמצעות סוללת הגיבוי הזאת, שיש לציין שהיא כבדה מאוד ומגושמת (כמו האולטרה 22, וזו נקודה שחוזרת על עצמה לרעה אצל סמסונג) הצלחתי להטעין את האולטרה פעמיים וחצי.

וזה בעצם הספיק לי לכ-24 שעות שימוש רציף עד שנגמרו שתי הסוללות.

מקווה שסמסונג ימשיכו לשפר את הסוללה, כי מבחינתי זה הדבר הכי חשוב, אם אין סוללה אי אפשר להשתמש במכשיר, ולא רלוונטי כמה המכשיר עם מצלמה מתקדמת או מסך מתקפל וחד.

יש לציין שאני משתמש במכשיר שימוש לא סביר ורגיל אלא משתמש ביכולות המכשיר עד הקצה. ועקב כך הסוללה גם נגמרת מהר. אני מצלם המון וברצף, קבצים גולמיים, וקבצי ווידאו, ובהירות המסך היא במקסימום כדי שאוכל לראות טוב מה שאני מצלם באור יום. גולש באינטרנט באפליקציות ניווט וכו'

קצת לגבי סוללת הגיבוי

image

הסוללה עצמה כבדה מאוד ומגושמת, ואין דרך לדעת מתי הסתיימה הטעינה שלה והיא מלאה.
אפשר לטעון דרכה בשקע היעודי את האולטרה במהירות טעינה מהירה במיוחד שמהירה יותר בכ-13 דקות מהטעינה המהירה.

23 Comments
Nivnaor32
Expert Level 5
Galaxy S
מגניב תהנה מהשימוש בה🙂
Galaxy S
קודם כל מגניב ממש
תהנה

לגבי המשקל.
אין שום דרך ליצור סוללת 20,000mah קטנה בשום חברה ובשום מקום (ומי שכן ייצור כנראה משקר לגבי הנפח)

מה שכן הייתי ממליץ ממש בחום זה לקנות את הסוללת 10,000 שכוללת טעינה אלחוטית לשעונים ואוזניות

נדיר שתצטרך יותר מטעינה מלאה נוספת לטלפון לפני שתחזור למטען ביתי או תסיים את היום
oriel
Expert Level 1
Galaxy S
לא הצלחתי למצוא מקום בארץ שמוכרים אותה...
Galaxy S
זה יוצא וחוזר ממלאי רוב הזמן
אבל כבר קנית אז תהנה 😊
oriel
Expert Level 1
Galaxy S
לא מוצא את ה10,000 בישראל... נחכה...
0 Likes
ינון50
Active Level 6
Galaxy S
אפשר קישור לסוללה כזאת?
NoamMeir
Expert Level 5
Galaxy S
יש עוד סוללות שסמסונג מייצרצ, לא רק הסוללה שציינת. אבל כן, יש להן נפח ומשקל, אין מה לעשות.
לי באופן אישי יש סוללת גיבוי של 10,000mAh ואני משתמש בה המון.
נחום
Expert Level 5
Galaxy S
תודה אוריאל.
אני משתמש באותה סוללה שנעם הזכיר ומרוצה מאוד