Original topic:

משהו מוזר קורה בסמסונג עם עידכונים והפעם לסדרת S25 החדשה

(Topic created on: 10-14-2025 01:20 PM)
355 Views
DaOldMan
Expert Level 5
Options
Galaxy S

בקוריאה אין שום עידכון, גם לא באירופה. לא במזרח התיכון או דרום אמריקה (טוב זה ברור, הם הכי מוזנחים). אבל מה ? באסיה כבר יש עידכון חדש של אוקטובר שיצא עכשיו. במקביל ה bootloader עלה לגירסה 6, מה שלא מאפשר שינמוך יותר ל OneUI 7 ונתקעים עם bootloader נעול לתמיד. אז תקחו בחשבון. בקרוב בישראל ?

image.png

27 Comments
עודד650
Expert Level 5
Galaxy S
תודה על ה הסבר
Galaxy S
כתבת ספטמבר, אבל הכוונה היא לאוקטובר, זה מבלבל 😅
DaOldMan
Expert Level 5
Galaxy S

תוקן, תודה !

Galaxy S
אגב, סדרת ה-S25 קיבלה עדכון אוקטובר בויאטנם, אינדונזיה, תאילנד, פיליפינים, מלזיה ועוד.

גם סדרת ה-S24 החלה לקבל בויאטנם, מלזיה, תאילנד ופיליפינים.
DaOldMan
Expert Level 5
Galaxy S

זה בדיוק מה שכתבתי רק לא פירטתי את המדינות. מה שניסיתי להסביר שזה מאוד מוזר. ההפצה הקלסית של סמסונג בחיים לא התחילה באסיה או לפחות לא בשנים אחרונות. תמיד ההפצה התחילה בקוריאה, המשיכה באירופה, לאחר מכן אסיה והודו ואז מזרח התיכון. בסוף המסכנים של דרום אמריקה (אלוהים יבין למה).

חג שמח !

UriUltra-s24
Active Level 9
Galaxy S
תודה רבה על הציון שדרום אמריקה מוזנחים 🙏 🤣
אני מקבל עדכונים לפי צ'ילה ועדיין לא קיבלתי One UI 8 😥
DaOldMan
Expert Level 5
Galaxy S

לא מבין מה אתה כזה מאוהב בצ'ילה. במקומך אני מתקין רום ישראלי ומשנה CSC לישראל ביום הקנייה. אתה תקבל את OneUI 8 כאשר אנחנו נקבל OneUI 8.5 ואני לא יודע אם בכלל יש לך הקלטת שיחות כמו שצריך 😞 .

UriUltra-s24
Active Level 9
Galaxy S
1. יש לי הקלטת שיחות, אני לא חי בתקופת האבן 🙂.
2. אני יודע להחליף קוד CSC, פשוט אם אני עושה את זה בעצמי זה מבטל את האחריות.
3. כשבאתי לחנות אמרו לי שמאז One UI7, כשעושים צריבת תוכנה samsung knox ננעל ואני מאבד פיצ'רים של אבטחה, אז אני לצערי אשאר עם צ'ילה 🥲
Galaxy S
אני לא יודע על איזו חנות מדובר או אם באמת היה שינוי כזה או אחר ב-One UI 7, אבל זה לא ממש נשמע הגיוני.
ה-Knox קופץ במקרים בהם צורבים תוכנה שאיננה רשמית, כמו רוט ורומים מקוסטמים.
כאשר מדובר על צריבה של קושחה רשמית, כמו גם החלפת CSC באמצעות ODIN, ה-knox לא קופץ.
אם עושים הכל כשורה עם קושחות רשמיות ה-Knox לא קופץ.