Original topic:

טביעת אצבע s24+

(Topic created on: 08-08-2024 08:59 PM)
124 Views
DANIEL550
Active Level 5
Options
Galaxy S
אהלן , *בבקשה בקשר לשאלה עם הטביעות אצבע שיענו רק* מי שעובד/מכיר היטב את סמסונג* ;

רוצה לשאול כמה דברים :
1- מה שעות פעילות של מוקד סמסונג בטלפון ? שירות לקוחות ותמיכה טכנית.
2- האם מומלץ באמת להוריד את הכיסוי מסך ורק אז להגדיר נעילת אצבע ? כי תאמת שהכיסוי מסך שלי גם ככה לא מורכב בתצורה הנכונה(מודבק סבבה נראלי אך אינו בצורה הנכונה לגמרי) .
3- רשום שאם יש לי כיסוי מגן עבה אז זה לא טוב , אבל מעבר רשום שצריך לודא שהוא מתואם לחיישן טביעות האצבע שבמסך .
מה זה אומר ?
12 Comments
DANI_M
Active Level 10
Galaxy S
1. לא בטוח מה שעות הפעילות אבל כדאי להתקשר בשעות הבוקר.
2. כדי להגדיר טביעת אצבע על כיסוי המסך שתרכיב כי ישנם כיסויים שפוגעים בקריאה של החיישן (שים לב שיש כיסויים שפוגעים לגמרי בקריאה של החיישן)
מומלץ להגדיר את המקסימום של הטביעות אצבע.
3 . מתקשר למה שפירטתי ב2 , יש מגני מסך שלא תואמים כמו שצריך לא מתאימים לטביעות אצבע. במגיני מסך סיליקון קריאת החיישן טובה יותר.
DANIEL550
Active Level 5
Galaxy S
לא הכי מבין אותך , אולי כדאי ללכת בהזדמנות לחנות סמסונג שיבדקו הכל ?
0 Likes
DANI_M
Active Level 10
Galaxy S
הבעיה היא שעם מגן מסך מסך הטביעת אצבע שלך לא נקראת טוב או בכלל?
הבעיה במגן מסך, ממליץ על מגן מסך סיליקון או מקורי של סמסונג
DANIEL550
Active Level 5
Galaxy S
לא ניסיתי כי לא רוצה להגדיר טביעת אצבע ושיהיה בעיה.

לא ניסיתי כי לא רוצה להגדיר טביעת אצבע ושיהיה בעיה.

זה המגן מסך שקניתי.1723142263958.jpg
0 Likes
DANI_M
Active Level 10
Galaxy S
אם מדובר במגן מסך מקורי הוא לא אמור להוות בעיה בקריאה של הטביעת אצבע , תגדיר טביעת אצבע מחדש אחרי שהרכבת את המגן מסך במכשיר.
Galaxy S
1. צירפתי תמונה מאתר סמסונג ישראל.

2. מגני מסך, במיוחד אם אינם מקוריים, עשויים להפחית את דיוק/מהירות חיישני טביעת האצבע. לתוצאות הטובות והבטוחות ביותר, מומלץ לרכוש מגן מסך מקורי.

3. לא כל מגני המסך תואמים לחיישן טביעת האצבע. שוב, מומלץ לרכוש מגן מקורי/תואם למכשיר. במקרה שלך- המגן מותאם למכשיר באופן מוחלט כי הוא מקורי 🙂1723141441810_1723141441800_0.png
0 Likes
DANIEL550
Active Level 5
Galaxy S
יש לי מגן מסך מקורי שעשו לי בסאני אך איני רוצה שיקרו בעיות עם להגדיר לו טביעת אצבע .

אולי הוא עבה מדי ?
0 Likes
Galaxy S
מגן מסך מקורי לא אמור לעשות בעיות, כי הוא מותאם למכשיר.
DANIEL550
Active Level 5
Galaxy S
אוקיי
0 Likes