Original topic:

הקלטת מסך באיכות יותר מ 1080p

(Topic created on: 12-11-2023 07:42 PM)
409 Views
seefhb
Active Level 7
Options
Galaxy S
אחד הדברים שאני הכי אוהב ומשתמש בהם בגלקסי שלי זה "הקלטת מסך" דרך הוילון של המכשיר. 
אני מסופק מהאיכות הכי גבוהה שאפשר להקליט בה את המסך שזה 1080p אבל אני תוהה לעצמי למה אין אפשרות לאיכות יותר טובה? 

יש אפליקציות שמציעות להקליט את המסך באיכות יותר טובה אבל בתמורת תשלום. 

(אני חוזר על זה, אני מסופק מהאיכות אבל פשוט עלתה לי השאלה הזאת.)

14 Comments
GilB
Active Level 9
Galaxy S
כנראה שחשבו שזה מיותר
seefhb
Active Level 7
Galaxy S
אני לא חושב שזו סיבה מספיק טובה. יש הרבה אנשים שמשתמשים בזה באופן קבוע כמו אלה שעושים מדרכים שעוזרים לאנשים, אנשי הטכנולוגיה שמדברים על סמארטפונים חדשים, גיימרים ועוד מלא אנשים.
ומן הסתם איכות יותר טובה תעזור להם ולצופים שלהם.
GilB
Active Level 9
Galaxy S
נכון אבל הרבה פעמים בתוכנה מוותרים על תכונות כדי לפשט את השימוש
ואז מאפשרים לאנשים שרוצים לשנות ולהוסיף
seefhb
Active Level 7
Galaxy S
הבנתי, תודה רבה על ההסבר!
GilB
Active Level 9
Galaxy S
בכיף ☺️
האמת שניסיתי בדיוק עכשיו לשנות הגדרה נסתרת כדי להקליט מסך ברזולוציה גבוהה יותר וזה לא עוזר משום מה...

הקלטה ברזולוציה גבוהה גם דורשת יותר משאבים בזמן ההקלטה ועלולה להאט את המכשיר ויכול להיות שזה שיקול שעושים
seefhb
Active Level 7
Galaxy S
כן נכון, שאני מקליט אז הטלפון הופך להיות יותר איטי ,נתקע, וגם הסוללה נגמרת יותר מהר.
כנראה שצריך לעבוד על התוכנה הזו, כי אפליקציות שזה היעוד שלהן הן לא "מכבידות" על המכשיר.
Shlomo_d
Expert Level 4
Galaxy S
המקליט מסך מקליט את כל האיכות של המסך, המסך בטלפון שלך על 1080p ולכן הוא מקליט על 1080p
seefhb
Active Level 7
Galaxy S
יש לי s22ultra ואני מפעיל אותו על wqhd+ שזה 3088×1440 שזה 4k. לא?
Shlomo_d
Expert Level 4
Galaxy S
2.5k, והוא אמור לצלם באיכות הזאת, ואתה צריך גם שהאיכות תיהיה על גבוהה (בלחיצה ארוכה על הקלטת מסך) ולפחות ככה זה עושה אצלי כשאני מצלם מסך1702321317000_1702321316992_0.jpg