Original topic:

העדיפות לקנות מיבואן רשמי?

(Topic created on: 12-04-2023 08:38 PM)
427 Views
aviel
Active Level 3
Options
Galaxy S
שאלה למה עדיף לקנות טלפון של סמסונג מי סאני?
אחריות קטנה יותר רק שנה ולא כמו המתחרים שנותנים חמש שנים!
עדכוני תוכנה מגיעים באיחור (s22 בפרטנר כבר הגיע)
יש סיבה לקנות מסאני??!
13 Comments
Galaxy S
כל חברות הסלולר בארץ הן יבואן רשמי כמו סאני.
העדכונים מגיעים לארץ לכל היבואנים הרשמיים ביחד ולא בנפרד, כמו רק לסאני או פרטנר.
אז לא, S22 בארץ לא קיבל את העדכון עדיין, גם לא בפרטנר.
aviel
Active Level 3
Galaxy S
לפי עדויות של אנשים כאן בקהילה הגיע לs22 מפרטנר העדכון
Galaxy S
אילו עדויות? צרף קישור.
העדכון לא הגיע לפרטנר.
DaOldMan
Expert Level 1
Galaxy S

מצטער אבל זה **bleep** news. לישראל לא הגיע שום עידכון לאנדרואיד 14. כל היבואנים הרשמיים היום עם CSC אחד כללי ILO ככה שכולם מתעדכנים יחד באותה השניה. אין להם הפרדה. בעבר היה CSC לכל מפעיל, זה בוטל. אם פרנטר קיבלו אז גם סאני קיבלו... המכשירים זהים.

aviel
Active Level 3
Galaxy S
ועדין אני לא מצליח להבין את סאני לפני 4 שנים בערך הם היו היבואן הרשמי הבלעדי אז הם יכלו לדרוש מחיר גבוה יותר היום הם לא שונים בכלום ודורשים מחירים גבוהים ולא נותנים כלום בתמורה גם לא אחריות כמו שאר החברות
seefhb
Active Level 7
Galaxy S
קניתי בהוט מובייל s22 ultra יבוא רשמי שלהם ועדיין לא קיבלתי את העדכון..
ShlomoUIC
Active Level 6
Galaxy S
עדיף מקביל שמה s21 קיבלתי ממזמן אנדרואיד 14 וגם אס 22
amerrrr
Active Level 3
Galaxy S
יבואן רשמי זה לא רק סאני.
יש עוד שלוש או ארבע יבואנים
אני בדרך כלל קונה מדינימקה שייכים לסלקום.
מסאני נכוויתי פעמיים. פעם טענו שיש במכשיר קרוזיה ורצה לקחת על המכשיר תיקון בתשלום. אז ביקשתי את החלק שאין בו קרוזיה ואמרתי איפה הקרוזיה
.ופעם הייתה בעיה בטעינה ואמרו שמצאו עוד בעיות אז התעקשתי לא לתקן.
הבנתי אחר כך שמנסים לדחוף תיקונים כמה שיותר.
עם דינימקה אף פעם לא נתקלתי בבעיות עשו לי תיקון באחריות חודש אחרי שנגמרה והיחס הכי טוב.

אישית עם סאני סיימתי למרות שהמכשיר הזה מסאני כי בזמנו הגיע אצלם הכי מהר וקיבלתי את הצבע שרציתי ועם עוד כמה תווי קניה וסמארטתאג.

לשאלתך להתרחק מיובאן מקביל ולדעת שלא רק סאני יבואן רשמי אלה גם עוד חברות כמו סלקום וחברות הסוללר האחרות
Ariel323
Active Level 9
Galaxy S
אני כל החיים קניתי רשמי ושנה שעברה קניתי פעם ראשונה יבואן מקביל תאמין לי תענוג קיבלתי כבר את העדכון החדש ביום חמישי שעבר , וכמו שרשמו כאן אני גם נכוויתי מסאני כמה פעמים , מעדיף מקביל שאני יודע מאיפה לקנות