Original topic:

[הדלפה] הצצה ראשונה על ה-Galaxy S25 Ultra

(Topic created on: a month ago)
333 Views
LordLiron
Options
Galaxy S
image

מכשיר הדגל הבא של סמסונג, ה-Galaxy S25 Ultra, צפוי להיות מוכרז באזור ינואר-פברואר, והנה יש לנו הצצה לרינדורים של המכשיר. 

הדגם החדש צפוי להגיע עם עיצוב אלגנטי יותר ונוחות משופרת בזכות פינות מעוגלות. בנוסף, צפוי הדגם להיות עם שוליים דקים יותר בהשוואה לדגם ה-S24 Ultra, וכל אלה עשויים לשפר את הנוחות והשימוש הכללי במכשיר. 

ה-Galaxy S25 Ultra צפוי להיות מרשים ביותר בביצועים, והוא כולל צג בגודל 6.9 אינץ', מעבד Snapdragon 8 Gen 4 משופר מאוד, עד 16GB של זיכרון RAM, וסוללת 5,000mAh עם טעינה מהירה של 45W.

עוד ע"פ השמועות, מערך המצלמות של ה-Galaxy S25 Ultra כולל מצלמה אחורית ראשית 200MP, מצלמה 50MP אולטרה-רחבה, שתי מצלמות טלפוטו 50MP ומצלמת סלפי 12MP, מה שמבטיח יכולות צילום יוצאות דופן.

מוזמנים להתרשם! 

15 Comments
Kfeer
Expert Level 5
Galaxy S
חוץ מהטבעות של המצלמות כמו בפולד שמרגישות לי מוזילות את המראה הוא נראה נהדר!, רק שלפי ההדלפות אליהן אני נחשפתי ככל הנראה שגב המכשיר יהיה קמור במעט כדי לעשות את החיבור עם המסגרת נוח יותר ביד .
תודה על השיתוף לירון 🙏
Galaxy S
ממש לקח השראה מהפולד!
נראה רציני יותר ופרימיום.
אבל מסגרות העדשות עבות מדי, לדעתי זה יגרום לו להיראות מוזר עם כיסויים (כמו הפולד)... טיפה לחוץ כזה
יכול להיות שאשנה את דעתי בעתיד.

מקווה גם שיהיו צבעים מעניינים ויוקרתיים
תודה רבה! 🏆1725985756550_1725985756538_0.png
נחום
Expert Level 5
Galaxy S
תודה רבה על השיתוף לירון. לאן נעלם ה-s-pen?
Galaxy S
אני לא בטוח לגבי זה, אולי פשוט מדובר על רינדור מאוד מוקדם.
אריקו
Expert Level 5
Galaxy S
מתי סמסונג יעברו לטעינה מהירה יותר מ45w?
Galaxy S
ככל שעולים במהירות הטעינה, פוגעים בסוללה לטווח הארוך.
במצב בו סמסונג מתחייבת ל-7 שנים של עדכוני תוכנה ומצפה שהמכשירים ישרדו לזמן רב, זו תהיה טעות לתמוך בטעינה מהירה יותר.
NehorayS
Expert Level 5
Galaxy S

נראה מדהים ויוקרתי והמפרט נשמע ממש טוב,תודה על השיתוף לירון!!

DANI_M
Active Level 10
Galaxy S
בדיוק ראיתי ברשת את ההדלפות, מכשיר מעניין מאוד ומרשים בנראות.
DANI_M
Active Level 10
Galaxy S
רק אוסיף שלא התחברתי לעיצוב העדשות המצלמות בסגנון הz fold 6
0 Likes