Original topic:

דיווח ראשוני: סמסונג כנראה תוותר על גרסת ה'פלוס' במכשיר Galaxy S בהשקה הבאה

(Topic created on: 01-15-2023 01:21 PM)
227 Views
NoamMeir
Expert Level 5
Options
Galaxy S

image

השקת מכשירי ה-S החדשים כבר בפתח, ובסמסונג מתחילים לדבר על ההשקה הבאה - זו שבעוד שנה - של ה-S24. יש עוד זמן רב עד ההשקה הבאה, אבל שמועות כמו זום 150× במכשיר האולטרה (ואולי על זום משתנה בעדשה אחת) כבר החלו לצוץ, ובנוסף לזה שינוי אחד שדורש תשומת לב הוא הדיווח שאולי החברה תוותר על דגם ה-Plus במכשירי ה-S, ותישאר רק עם מכשיר S רגיל ודגם האולטרה.

image

לפי שמועות שהגיעו לאתר TGSPOT, החברה כנראה תוותר על הדגם +Galaxy S24 ותישאר רק עם Galaxy S24 ו-Galaxy S24 Ultra. האילוץ הזה נגרם, לטענתם, בעצם העובדה שזהו הדגם שהכי פחות נמכר בשוק בהשוואה לשני הדגמים הנותרים. כחלק ממגמת הצמצום של החברה, ומהבעיות הכלכליות שמציפות את רחבי העולם, סמסונג כנראה תנקוט בצעדים כאלו, ותוריד את הדגם הזה מסדרת ה-S.

מה דעתכם? האם ההשקה הקרובה תהיה האחרונה שתשיק דגם פלוס בסדרת ה-S? האם אתם חושבים שהחברה באמת תנקוט בצעד כזה, או שאתם מסרבים להאמין שיורידו את דגם הפלוס מהסדרה?

למקור באתר TGSPOT:
6 Comments
Galaxy S
שיבטלו את דגמי האיי ויצרו הבדל משמעותי יותר בין הדגם אס הרגיל לבין הפלוס.
שמישהו יקשיב לנו כבר 😔
Avichai
Expert Level 4
Galaxy S
תכלס באמת הפלוס לא כזה רלוונטי...
או שהפוך ש"יבטלו" את הדגם הבסיסי, וכאילו הפלוס הוא יהי הבסיסי כי במחיר כזה, התמורה לסוללה לא ממש שווה...
Kfeer
Expert Level 5
Galaxy S
אני חושב שדגם הפלוס ישוב בתור דגם fe כמעין מגשר בין היתרונות המוחצים של האולרטא והעיצוב היותר מינימליסטי של הדגם הבסיסי בסידרת s
Galaxy S
תודה על השיתוף
מעניין כי דווקא בסביבה הקרובה שלי זה היה המכשיר הנמכר יותר ומוצלח יותר

חבל על הביטול אבל אולי זה להגדיל את הנתח של הfe שמתוכנן לחזור
Moran21
Active Level 7
Galaxy S
באסה, הוא דווקא אחלה אופציית ביניים לאלו שלא צריכים או יכולים להרשות לעצמם את האולטרה אבל מעדיפים משהו קצת יותר מהרגיל..
נחום
Expert Level 5
Galaxy S
אני מסכים עם נוי. בכל אופן, על פי מה שאני רואה, דגם הפלוס מאוד פופולארי.