Original topic:

בעיית קליטה galaxy s23 ultra

(Topic created on: 09-09-2023 09:19 AM)
גלקסי23אולטרה
Active Level 4
Options
Galaxy S
קניתי לפני פחות מחודש את הטלפון ולפעמים ברנדומליות הקליטה נעלמת לכמה דקות ואז חוזרת שוב פעם.. אני עד היים הייתי עם הגלקסי 10 פלוס, השתמשתי באותה חברת סלולר ובאותם מקומות שאני נמצא עם הגלקסי 23 אולטרה אבל בטלפון הזה יש בעיות קליטה והיא לעיתים קרובות נופלת וגם האינטרנט.. ואז אני צריך לשים מצב טיסה ולכבות ואז זה מסתדר.. (דרך אגב מלא פעמים אומרים שלא הייתי זמין בזמן שהטלפון פשוט מונח על השולחן אז מסתבר שזה קורה גם כשהמסך מכובה) שמעתי על עוד מקרים כאלה ב23 אולטרה בחיפוש קצר באינטרנט .. יש מצב שיעשו עדכון תוכנה כדי לסדר את זה? אני לא רוצה לבקש להחליף על חשבון האחריות כרגע כי לקח לי שבועיים לסיים את השחזור של הוואצאפ וזה תהליך ארוך ומייגע כי לפני בדיקת מעבדה צריך לעשות איפוס והכל..
18 Comments
IrisA
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

היי,

באיזו תדירות זה קורה?

בעיות קליטה יכולות להתרחש בערבות מספר גורמים כגון תקלה בכרטיס הסים, כיסוי לא מלא של האנטנות, בעיה במנוי הסלולרי ועוד.

נסה לבדוק אם זה קורה גם עם כרטיס סים אחר ועדכן אותנו.

0 Likes
Galaxy S
רשמתי שהיה לי אותו סים עם אותה חברת פלאפון בטלפון הקודם וברגע שהחלפתי בינהם זה התחיל להיות ואני 4 שנים עם הטלפון הקודם ובחיים לא קרה לי שנעלמה לי הקליטה ואז חזרה רק אחרי מצב טיסה
0 Likes
IrisA
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

יכול להיות שהסים נפגע בזמן ההעברה למכשיר אחר.

שריטה קטנה יכולה לגרום לבעיה בקליטה או גם סתם התיישנות של כרטיס הסים. הבדיקה הכי טובה לשלילת האפשרות שמדובר בתקלה סלולרית היא לבדוק את המכשיר עם כרטיס Sim של חברות סלולר אחרות.
בנוסף בעיות בסוללה במקביל לבעיות קליטה מתרחשות בגלל שהמערכת סורקת רשתות זמינות באזור ולכן ייתכן שהפתרון לבעיית קליטה יעזור להאט את קצב פריקת הסוללה.

מציעה לנסות גם את הפעולות הבאות כדי לטפל בתופעה:
1.נסה להעביר את מצב הרשת לLTE, יתכן שהקליטה של רשת דור 5 באזור נמוכה.
היכנס להגדרות המכשיר > חיבורים > רשתות תקשורת סלולרית >מצב רשת > סמן את LTE/3G/2G (חיבור אוטומטי).
2.אפס את הגדרות הרשת במכשיר- הגדרות > ניהול כללי > איפוס > איפוס הגדרות הרשת
פעולה זו לא מוחקת תוכן במכשיר אך תמחק את כל החיבורים האלחוטיים שהמכשיר שמר.
3.היכנס להגדרות המכשיר > חיבורים > רשתות תקשורת סלולרית > מפעילי רשת > אתר רשתות.
4.כבה התכונה שיחות Wi-Fi מופעלת- היכנס לחייגן במכשיר > 3 נקודות מצד שמאל למעלה > הגדרות וכבה את 'שיחות Wi-Fi'
5.כבה התכונה שיחות VoLTE- הגדרות המכשיר > חיבורים > רשתות תקשורת סלולרית > 'שיחות VoLTE'

מציעה לבדוק את האפשרויות הללו לפי השלבים שכתבתי ולא בבת אחת, תוכל לעדכן אותנו בתוצאות של הבדיקות.

0 Likes
Galaxy S
תגידו לי אתם עושים צחוק ?
גם לי ב י ד י ו ק אותו סיפור אבל בדיוק..
אותו מכשיר בדיוק אותה חברת סלולרי ואותם מקומות פיזית, אז עם קליטה מלאה פה ללא !!!

0 Likes
IrisA
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

איך אתה יודע באילו מקומות זה קורה אצל כותב הפוסט?

ממליצה לנסות את השלבים בתגובה הקודמת שלי, עדכן אותנו אם יהיו שינויים.

0 Likes
Galaxy S
ניסיתי כרטיסי סים שונים אין שינוי.
כנל לגבי מצב הרשת..
זה פשוט לא משנה כי רגע לפני הייתי עם מכשיר אחר שבחיים לא עשה לי בעיות קליטה וברגע שהחלפתי הכל התחיל לקרות.. קיצר יש בעיות במכשירים שלהם והם מתנערים מאחריות
0 Likes
IrisA
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

במקרה זה אני ממליצה להפקיד את המכשיר לאבחון.

ניתן למצוא את מיקום הסניפים ושעות הפעילות בקישור הבא- https://www.samsung.com/il/support/service-center/ , יש לגלול מעט למטה ולהקיש על 'מכשירים ניידים'.
אמליץ גם לבצע גיבוי למכשיר מאחר ובמעבדה יבצעו איפוס מלא. מצורף קישור הכולל מדריכים מפורטים בנושא גיבוי, שחזור והעברת נתונים-

https://www.samsung.com/il/support/mobile-devices/how-to-backup-my-galaxy/

0 Likes
Israel4
Beginner Level 3
Galaxy S
היי ,תאמת שגם אני נתקלתי בבעיה הזאת

מה ניתן לעשות ואיך ניתן לפתור את זה?
0 Likes
Galaxy S
דבר ראשון צריכים להגיע למספיק אנשים ולדווח על זה ואולי יעשו לנו עדכון שיסדר את זה