Original topic:

בעיות בלוטות' Bluetooth במכשיר סמסונג s22 Ultra

(Topic created on: 07-31-2022 05:47 PM)
Members_SkkuY3g
Active Level 1
Options
Galaxy S

שלום לכולם,

אני חדש כאן ואשמח לעזרה מקצועית.

ברשותי מכשיר גלקסי S22 Ultra, נרכש לפני כחצי שנה, בהתחלה הכל עבד בסדר גמור, ב3-4 חודשים האחרונים אני חווה ניתוקי בלוטות' קבועים במכשירים שונים שלא קשורים אחד לשני, וכל פעם אני צריך לכבות את הבלוטות' ולהדליק, הרבה פעמים ביום וזה מתסכל ביותר, ביצעתי ניקוי קאש ואיפוס לבלוטות' אבל ללא הועיל, אני מתאר לעצמי שזה משהו ששייך לעדכון גרסה שסמסונג עשו לפני כ-3-4 חודשים כי לפני זה הכל עבד בסדר, אני ממש מיואש כבר ולא מוצא פתרון, אשמח לעזרה מקצועית

תודה לכולם מראש,

יוסי

13 Comments
Shlomo_d
Expert Level 1
Galaxy S
שלח דוח שגיאות בsamsung members בתמיכה - שליחת משוב - דוח שגיאות
Galaxy S

בוצע - נשלח

תודה

Galaxy S
שלח דו"ח שגיאות לבדיקה של סמסונג.
Galaxy S

בוצע - נשלח

תודה

ישי_
Active Level 8
Galaxy S
ניסית עם כמה אביזרי Bluetooth??
כי יכול להיות שזה קשור לאביזר, כי לי גם יש s22 ultra ואני משתמש גם ב Galaxy watch 4 וגם באוזניות Bluetooth של Anker.
0 Likes
IrisA
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

היי, תוכל לשלוח דוח שגיאות על מנת שנוכל לאבחן את המקרה:

היכנס ליישום 'Samsung Members' > תמיכה > דוחות שגיאות > בחר בנושא המתאים > בעמוד החדש שהופיע, מומלץ להמתין 3-4 דקות על מנת לאפשר למכשיר ליצור את יומן המערכת
חשוב מאוד לא לצאת מהיישום מאחר ובזמן הזה המכשיר אוסף את נתוני המערכת ויוצר את הקובץ.
לאחר מכן וודא ש'שליחת יומן המערכת' בתחתית המסך מסומן בV ושלח את הדוח.

Galaxy S

בוצע - נשלח

תודה

מה עכשיו ?

Shlomo_d
Expert Level 1
Galaxy S
חכה שיבדקו ואז יענו לך
DaOldMan
Active Level 8
Galaxy S

יש לי בעיה קשה עם bluetooth מיום הראשון שקניתי את S22 אולטרה שלי. הבעיה היא בחיבור ברכב. באופן קבוע בזמן שיחות המכשיר מפסיק להעביר את השיחה לרמקולים של הרכב (פתאום אני לא שומע את הצד השני בכלל). אם אני מעביר את השיחה לרמקול אני ממשיך לשמוע את השיחה. אם אני מחזיק ל bluetooth, שוב לא שומע כלום. כדי לתקן זאת אני חייב לסגור ושוב לפתוח את ה bluetooth. לרוב בפעם השניה הבאג לא חוזר.

בעיה נוספת - לקינוח זה לאחר סיום שיחה פתאום נוצרת ברכב שיחת "רפאים". כלומר השיחה מתנתקת וכמעט מייד הרכב מראה שאני בשיחה שוב (אותה אחד שהייתה). הרדיו מושתק והמסך מראה שיחה. לא ניתן לנתק אותה. היא נעלמת לבד לאחר 20-30 שניות. הזוי לחלוטין.

אין מה להגיד, מקווה שבעיות האלה יעלמו במערכת 13 הבאה עלינו לטובה.

0 Likes