Original topic:

בעיה במקלדת של סמסונג

(Topic created on: 09-20-2023 11:05 PM)
פיתה
Active Level 4
Options
Galaxy S
רציתי לדעת למה כאשר אני נמצא בווצאפ אז יש שיחות שבהם יש אימוג'יים המקלדת ממש מאטה לי ומקשה על אופן הכתיבה באופן מוזר, אם אני עונה לשיחה מתוך שיח ההתראות זה מסתדר והיא לא נתקעת. אפילו פה בכתיבה של הפוסט זה לא נתקע אבל בשיחות שבהן יש אימוג'יים זה נתקע בהחלט, ניסיתי לנקות נתונים וזיכרון מטמון שום דבר לא עוזר.
תודה רבה לעוזרים
14 Comments
IrisA
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

היי,

באיזו מקלדת אתה משתמש?

0 Likes
פיתה
Active Level 4
Galaxy S
רציתי מאוד להשתמש במקלדת של סמסונג אבל ברגע שיש בווצאפ או בטלגרם איזה אימוג'י עם אפקטים המקלדת עובדת ממש לאט וזה מתסכל אז חזרתי לgBoard
0 Likes
IrisA
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

לא הצלחתי לשחזר את מה שאתה מתאר.

תוכל להרחיב מה בדיוק קורה כשאתה משתמש באימוג'י.

0 Likes
פיתה
Active Level 4
Galaxy S
כן כמובן כדי שתוכלי לחוש את זה בעצמך, תיכנסי לווצאפ תשלחי אימוג'י לב יחיד למישהו ואז תתחילי לכתוב במקלדת של סמסונג בעברית ואז תנסי למחוק את תוכלי לשים לב שהמקלדת מתאמצת מאוד בזמן שאם תעברי לשפה האנגלית זה עובד בסדר גמור, כלומר ממש בעיה בשפה העברית כשיש אימוג'י שהוא דינמי כמו בווצאפ או טלגרם לצורך העניין
0 Likes
IrisA
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

היי, אתה מתכוון להשהיה קצרה שמתרחשת כשמתחילים למחוק מילים שלמות? כי זה קורה גם בעברית וגם באנגלית.

ביישום ההודעות הרגיל של סמסונג, אגב, ההשהיה קצרה יותר.

0 Likes
פיתה
Active Level 4
Galaxy S
ככל הנראה קשה להסביר אבל תשלחי לב בווצאפ יחיד כדי שהוא "יפעם" ואז תנסי לכתוב עם המקלדת של סמסונג בעברית ולמחוק וכנ"ל גם עם אנגלית תוכלי לשים לב לבעיה מיד
0 Likes
IrisA
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

אני עשיתי את הבדיקה, בכל זאת לא רואה עיכוב משמעותי.

תוכל לשלוח דוח שגיאות לצוות המהנדסים שלנו כדי לבדוק את זה.

0 Likes
פיתה
Active Level 4
Galaxy S
כשיש את האימוג'י לב בווצאפ פועם את לא מרגישה האטה משמעותית?!
0 Likes
IrisA
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

בדיוק כמו שהסברת- שלחתי אימוג'י לב ולאחר מכן בדקתי ולא הבחנתי בהבדל עם האימוג'י או בלי.

כמו שציינתי אם אתה מרגיש שישנה בעיה כלשהי אתה יכול לשלוח דוח שגיאות, חשוב לשחזר את התופעה ביישום מובנה של סמסונג כמו ההודעות למשל ומיד לאחר מכן לשלוח את הדוח.

0 Likes