cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Şubat ayı yazılım güncellemesi S23

(Topic created on: 03-17-2025 05:51 PM)
182 Views
ahb_s23
Active Level 4
Options
Galaxy S

Merhabalar şubat ayı yazılımını yükledigimden beri ekran süreleri düştü telefon ısınmaya başladı normalde 6 7 saat ekran süresi alırken artık 4.30 5 saatlerde dolasiyo sıcaklık konusunda ise pubg 60 fps oynarken 34° 35° olurken 38° 39° çıkıp sabit bu sıcaklıkta kalıyor ocak ayı güncellemesi gayet stabil güzeldi şubat ile batırdılar bana göre

10 Comments
Kazikate
Active Level 10
Galaxy S
Bütün cihazlar bu şekilde maalesef. Çok sıkıntı çekiyorsanız size One UI 7 beta'yı nasıl yükleyeceğinizi gösterebilirim. Pil performansı kesinlikle daha iyi. Pc olmadan yükleyeceksiniz.
s23avpd
Active Level 3
Galaxy S
Bana anlatabilir misiniz . Telefon içindeki bilgiler gitmiyor demi kral
0 Likes
Kazikate
Active Level 10
Galaxy S
Normal güncelleme yapıyormuş gibi düşünün bilgiler gitmez. Özelden atıyorum size.
0 Likes
cenk67
Active Level 4
Galaxy S
Telefonunuzu kabloyla bir laptopa bağlayıp Hard reset menüsünü açıp wipe Cache partition seçeneği ile temizlerseniz eski guncellemelerden kalan önbellek kalıntılarının hepsi gider ve yeni guncelleme daha pürüzsüz ve etkili calisir. Olası performans ve batarya problemleri de bu yolla düzelebilir
Kazikate
Active Level 10
Galaxy S
Dediğin doğru ama bu problem şubat güncellemesinden kaynaklı olan bir şey. Bütün cihazlar etkilendi bundan.
0 Likes
cenk67
Active Level 4
Galaxy S
Hemen hemen her ay güvenlik ve performans iyileştirmesi guncellemeleri geliyor. Her yeni güncellemeyi yaptığımızda bir önceki guncellemenin kalıntıları önbellegi ciddi meşgul ettiği için yeni gelen guncellemenin de etkili çalışmasını engelliyor. Ben 2 guncellemede bir wipe cache partition yapiyorum ve böylece şubat güncellemesi dahil hepsinde sorunsuz pil ömrü ve kullanım aliyorum. En son ne zaman wipe cache partition yapıp telefonunuzun onbelligini ve geçmiş guncellemelerin kalıntı dosyalarini temizlediniz ? Çok uzun süredir yapmadıysanız her yeni gelen guncellemede telefon biraz daha etkisiz çalışabiliyor.
0 Likes
Kazikate
Active Level 10
Galaxy S
Hiç yapmadım. Alalı 5 ay felan oldu zaten. Şubat güncellemesinde bariz pil performansı düşüşü yaşadım. One UI 7 betayı yükleyince neredeyse eskisi gibi oldu.
0 Likes
cenk67
Active Level 4
Galaxy S
Normalde wipe partition yapmak mecburi degil. Bu ancak bir guncelleme sonrası telefonda performans, kararlılık ve pil gibi sorunlar baş gösterirse yapılması büyük oranda fayda sağlayan bir uygulama. Yani guncelleme ile ilgili telefonunda sorun yaşayanlar önce yapılabilecek en basit yöntem olan wipe partition seçeneğini deneyip telefonun durumunu takip etmesi gerekiyor. Bazen ben de bazı guncellemelerde özellikle pil süresi sorunu yaşıyorum ve bunu yapınca telefon oldukça hafifliyor, rahatlıyor ve pilim çok daha iyi gidiyor. Mesela one ui 7 kararli sürüm dağıtıldığında ve telefonu guncelledigimde ilk yapacagim şey wipe partition olacak ki one ui 6.1'den kalan kalıntı dosyaların hepsi silinsin. Bu şekilde one ui 7 çok daha etkili çalışacaktır.
0 Likes
Kazikate
Active Level 10
Galaxy S
Ben güncellemelerden sonra Good Guardians'ın Galaxy App Booster modülünü kullanarak optimize ediyorum. Performansı felan baya iyileşiyor.
0 Likes