cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Şu instagram video foto çözünürlükleri

(Topic created on: 06-02-2024 06:04 PM)
181 Views
flasget
Active Level 7
Options
Galaxy S
Bıktım artık ya tel s23 ultra canavar gibi foto video çekiyo, instaya atınca videoları tost makinesi ile çekilmiş gibi görüntü kalitesi oluyo. Insta ayarları tam, videoyu telefondan çekip öyle yüklüyorum leşşş gibi görüntü. Telefondan hangi ayar ve çözünürlük te video atarsam net gözükür. 

Bıktım artık şu samsungun instagram ile daha anlasamamasin dan
9 Comments
younesz
Expert Level 1
Galaxy S
Videoyu bir iphone a gönderip ondan yüklemeden baksa care yok şimdilik
0 Likes
pysee
Active Level 2
Galaxy S
S23 fe kullanıyorum. Kalite düşmesi olmuyor
0 Likes
flasget
Active Level 7
Galaxy S
Telefondan video mu çekip öyle yukluyorsunuz hocam, böyle ise hangi Kamera video ayarlarını kullaniyorsunuz
0 Likes
pysee
Active Level 2
Galaxy S
Telefondan çekip öyle yüklüyorum. Ayarlada medyayı yüksek kalitede yükle gibi bi ayar vardı sanırım o açık onun dışında başka bir şey yapmıyorum
0 Likes
flasget
Active Level 7
Galaxy S
Onlar zaten açık hocam. UHD mi FHD 30 fps mi 60 mi bunlardan bahsettim. Hiçbir ayar yapmadığınız halde güzel diyorsanız... bilemedim :)
0 Likes
pysee
Active Level 2
Galaxy S
Ayar yapmadım derken instagramı kast ettim.kamerada Uhd 60 çekim yapıyorum
diotrich
Active Level 4
Galaxy S
İnstada max 1080p 30fps atabilirsin, geri kalanlarda kalite her türlü bozulur. İphoneda da böyledir bu durum. Fotoğraflarda falan zaten bozulma hiç olmuyor. Sadece videoları 1080p atman gerekiyor
0 Likes
pysee
Active Level 2
Galaxy S
Evet videolarin 60 fps olmadıgını hissedebiliyordum. çözünürlükte tam 4k gibi olmasada instagrama yükleyince en boy oranından dolayı düşüyordur diye düşünüyordum.demek ki 1080pye düşürüyormuş. Ama kalitede arkadaşın dediği gibi tost makinesi ile çekilmiş gibi olmuyor
0 Likes
diotrich
Active Level 4
Galaxy S
S23 kullanıyorum ve instagramda spor influencerıym, 1080p 30fps videolarda hiçbir şekilde kalite düşüşü olmuyor. Atılan fotoğraf ve storylerde aynı şekilde galeride neyse aynısını yüklüyor. Fhd 30fps dışına çıkma insta videolarında