cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Şimdi ben s8+ artic silver yani kutup grisi var

(Topic created on: 05-19-2020 11:01 PM)
261 Views
IOsman
Active Level 4
Options
Galaxy S

Bende bu cihaz var 4gb ram var ram kullanımķ %75 sadece sistem uygulamaları böyle ben pubg girdiğimde ram kullanımı %89 90 oluyor ve oyun mecburen kasıyor ram kullanımını azaltmak için bir optimizasyon güncellemesi falan gelirmi yada ram kullanımını azaltmak için bir şey yapabilirmiyiz

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba TheDarkk,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.

İşletim sistemi de çalışması için mevcut Ram kapasitesinden kullanmaktadır. Ayarlar > Cihaz bakımı > Hafıza > Daha fazla görüntüle kısmından Ram kullanım boyutlarını görebilirsiniz. Kullandığınız uygulamalar arka planda çalışmayı sürdürdüğü için Ram temizlemesini yapabilirsiniz. Gömülü olan ve uyku moduna girmeyen sistem uygulamaları çalışmayı sonlandırmayacaktır. Kullanmadığınız gömülü uygulamaları devre dışı bırakabilir veya kaldırabilirsiniz.

Devre dışı bırakmak için; Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üstten üç nokta > Sistem uygulamalarını göster > Devre dışı bırakmak istediğiniz uygulamaya dokunarak ‘’ Devre Dışı ‘’ butonuna basabilirsiniz.

Konuyu detaylı olarak incelememizi isterseniz eğer uzaktan erişim ile kontrol edilebilir. Uzaktan erişim için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

4 Comments
MASTERsss
Active Level 6
Galaxy S
ram kullanımını azaltmak bi işe yaramaz aksine ram kullanmazsan işlemlerin dahada yavaş olur. profilimde bununla ilgili bi yazı var okuyabilirsin. büyük ihtimalle kasmanın sebebi başkadır
0 Likes
Galaxy S
hocam galaxy storedan uygulama guncellestirmelerine bakın.Oradaki güncellemeler de önemli.
0 Likes
DeadForest
Active Level 8
Galaxy S
Kardeşim alakası yok S10 Note 10 ve S20 de de kasıyor pubg samsung exynos işlemcileri kötü
0 Likes
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba TheDarkk,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.

İşletim sistemi de çalışması için mevcut Ram kapasitesinden kullanmaktadır. Ayarlar > Cihaz bakımı > Hafıza > Daha fazla görüntüle kısmından Ram kullanım boyutlarını görebilirsiniz. Kullandığınız uygulamalar arka planda çalışmayı sürdürdüğü için Ram temizlemesini yapabilirsiniz. Gömülü olan ve uyku moduna girmeyen sistem uygulamaları çalışmayı sonlandırmayacaktır. Kullanmadığınız gömülü uygulamaları devre dışı bırakabilir veya kaldırabilirsiniz.

Devre dışı bırakmak için; Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üstten üç nokta > Sistem uygulamalarını göster > Devre dışı bırakmak istediğiniz uygulamaya dokunarak ‘’ Devre Dışı ‘’ butonuna basabilirsiniz.

Konuyu detaylı olarak incelememizi isterseniz eğer uzaktan erişim ile kontrol edilebilir. Uzaktan erişim için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD