cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Şebeke sinyal çekim gücü çok kötü.

(Topic created on: 07-11-2023 04:32 PM)
588 Views
enginb
Active Level 1
Options
Galaxy S

Şebeke sinyal çekim gücü çok kötü. Bence bunu bir an önce düzletmeniz gerekir. S 23

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba enginb,

Farklı operatöre ait sim kartı ile şebeke kontrolü yapmanızı öneririz. Yaşadığınız durum devam ederse, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
10 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Benim de aynı şekilde, hangi operatör senin
enginb
Active Level 1
Galaxy S
Turkcell
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Dediğim gibi bende Turkcell kullandığım halde çekim gücü az gerçekten önceki cihaz da böyle bir sorun yoktu anlayamadım gitti. Sürekli hep idare ediyoruz hiç bir şekilde sorun çözdükleri yok asla Samsung'un
enginb
Active Level 1
Galaxy S
Kesinlikle samsung bu işe el atmalı.
Emre4254
Active Level 4
Galaxy S
Türk Telekom kullanıyorum bende mükemmel çalışıyor bulunduğunuz bölgeye göre değişebilir bence
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ayarlar genel yönetim sıfırla Ağ ayarlarını sıfırla bölümünden bağlantı ayarlarını sıfırla belki sorun çözülür.
enginb
Active Level 1
Galaxy S
Hepsini yaptık yine fos
enginb
Active Level 1
Galaxy S
Telefon şehir içinde sıkıntı çıkarmıyor, sürekli seyahat halinde çok problem yaratıyor.
enginb
Active Level 1
Galaxy S
Bunların hepsini yaptık, ayrıca uzaktan destek ekibi telefona bağlandı gene olmadı. Bu sıkıntıyı nasıl çözecekler bende bilmiyorum.