cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Şebeke performansı

(Topic created on: 09-08-2024 12:50 AM)
77 Views
drvs
Active Level 4
Options
Galaxy S

Samsung'un şebeke performansıyla ilgili olarak bazı endişelerim var. S21 fe yaşadığım şebeke sorunu, X cihazlarına kıyasla çok daha düşük bir çekim gücü var ve şebeke bağlantısı neredeyse yok denecek kadar zayıf. Bu durum, internet erişimini de olumsuz etkiliyor ve Wi-Fi olmadan internete bağlanmak neredeyse imkansız hale geliyor. hattımı değiştirmeme rağmen sorun devam etti. Ağ ayarlarını sıfırladım, ancak bu da işe yaramadı. Şebeke performansını iyileştirmek için başka bir yol olup olmadığını merak ediyorum. Anlamsız bir şekilde çok düşük şebeke sinyali alıyorum ve bu durum işimi olumsuz etkiliyor.

4 Comments
qameking1988
Active Level 6
Galaxy S
Şebeke gücüde zayıf şebekem güzel çekmiyor telefon kaynaklı mı diyorsun
KeremK00
Active Level 5
Galaxy S
Hocam benimde cihazım s21Fe benim şebekede sorun yok (Şuan ki hattım Turk Telekom)
raivernn
Active Level 5
Galaxy S
Bende a34 var bendede az çekiyor şebeke redmi note 8 full çekerken benim cihaz 2 3 tık cekiyor bazilarindanda okuduğum kadarıyla bu samsung telefonların çoğunluğunda varmis kendi evimde 2 tık cekiyor sakasiz
0 Likes
Sublation
Active Level 4
Galaxy S
Exynos işlemcilerde maalesef bu sorun var. Ben de S24+ kullanıyorum, tavsiyem Exynos işlemcisi olmayan Samsung telefon kullanmanız