Original topic:

Şarj yerinde nem veya pislik olması

(Topic created on: 3 weeks ago)
292 Views
eminim
Active Level 4
Options
Galaxy S

Galaxy S24 Plus kullanıyorum. Normalde yağmurda kullandım, daha önce hiçbir sorun yoktu. Dışarıda yağmur başladı, telefon cebimdeydi, hiçbir şekilde suya değmedi. Diyelim ki değdi, eve geldim, şarj almıyor. Telefon "şarj yeri nemli" diyor. 15 dakika fönle kuruttum, yetmedi. Pirince koydum, açılmadı. En son şarja bıraktım, açıldı. Şimdi de süper hızlı şarj etmiyor. Bunun şarj yeri bozuldu mu yoksa geçici mi?

0 Likes
18 Comments
BornovaAL
Active Level 3
Galaxy S
Aslında biraz şaşırdım çünkü bağlantılı olur mu bilmem ama ban tab s9 fe plus aldığımda musluğun altında yıkayabilirsin dediler. Bence s24 daha dayanıklı ama teknik anlamda tam emin değilim yinede.
Soğuk ayrada kurutma makinesiyle de oluyordu ama sakın sıcak yapma
0 Likes
eminim
Active Level 4
Galaxy S
Ben telefonu ilk aldığımda musluğun altında tuttum zaten sorun yoktu ben de şaşırdım
0 Likes
BornovaAL
Active Level 3
Galaxy S
Fönü sıcak ayarda mı yaptın
0 Likes
eminim
Active Level 4
Galaxy S
Hem sıcak hem soğuk
0 Likes
BornovaAL
Active Level 3
Galaxy S
Soğuk iyi de sıcak telefonu öldürmüş bile olabilir ya:) Çünkü sanırım sıcak tutunca tam hatırlamıyorum ama bilmem bir parçası zarar mı görüyordu ne
0 Likes
eminim
Active Level 4
Galaxy S
Yani o sıcaktan bir şey olacağını zannetmiyorum, telefon daha sıcak ortamlara girdi, bir şey olmadı.
0 Likes
eminim
Active Level 4
Galaxy S
Dostum sana yazarken düzeldi hızlı şarj etmeye başladı
BornovaAL
Active Level 3
Galaxy S
Mükemmel o zaman😄
Geçmiş olsun tekrardan:)
eminim
Active Level 4
Galaxy S
Şarjım bitene kadar aynı uyarırı verdi durdu en son şarjım bitti kapandı hiç bir şekilde şarj edemedim üstüne birde ıslak değildi adım kadar eminim
0 Likes