Original topic:

Şarj sorunu

(Topic created on: 4 weeks ago)
190 Views
cemalc
Active Level 3
Options
Galaxy S

Arkadaşlar merhaba, geçen sene Ekim ayinda eşimle birlikte s23 Ultra aldık, 1 yıl doldu onun şarjı baya uzun gidiyor ama benim telefonun şarjı çok çabuk bitiyor, 2 dakika elime alıyorum telefonu 3 4 birim düşüyor. Bugün eşimin telefonunda film izledik 4 saat, 25 birim düştü benim telefonda 15 dakikalık video izliyorum 35 birim düşüyor. Pil testi yaptım iyi çıktı, zararlı uygulama da kullanmıyorum baya can sıkıcı hale geldi. Var mi bir çözümü acaba

20 Comments
Mr-Doctor
Expert Level 5
Galaxy S
Yüklü uygulamalar aynı mı ? Sizde yedekleme vs açık mı ?
cemalc
Active Level 3
Galaxy S
Hocam uygulamalar hemen hemen aynı, gereksiz uygulamamız yok, kaçak uygulama kullanmıyoruz. Özellikle %100 - %85 ve %30 ve aşağısi o kadar çabuk bitiyor ki , bu konuyu yazarken %52 di , şuan 49 oldu yani sen düşün
0 Likes
Mr-Doctor
Expert Level 5
Galaxy S
Anladım. Servise elden teslim edin durumu anlatın anakartta kaçak var mı kontrol etsinler. Eğer kaçak yoksa pil değişimi isteyin ardından temiz bi format atın içiniz rahat kullanirsnz
cemalc
Active Level 3
Galaxy S
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim 🙏
0 Likes
Dogac
Active Level 5
Galaxy S
Telefonu sıfırlamayı deneyin
0 Likes
Dogac
Active Level 5
Galaxy S
Sorununuz çözülmezse sevise yollayın batarya değişimi yaparlar
0 Likes
cemalc
Active Level 3
Galaxy S
Sıfırlamak benim de aklımdan geçti ancak 2 3 gün sonra yine eski halini alır diye yapmıyorum. Duzelirse yapayım ama ya düzelmezse
0 Likes
Dogac
Active Level 5
Galaxy S
Hocam düzelmezse telefonunuzun garantisi zaten devam ediyor servise yollayın ücretsiz batarya değişimi yaparlar ki bu pil performansı sıfırlama ile düzelecek gibi görünmüyor pil ölmüş gibi
0 Likes
cemalc
Active Level 3
Galaxy S
Peki hocam servis tamir iş günü kaç gün sürüyor acaba tahmini, biliyor musunuz
0 Likes