Original topic:

Şarj sorunu

(Topic created on: 04-02-2025 01:21 PM)
464 Views
Sm21fe
Active Level 7
Options
Galaxy S

Şarj yuzde 5e kadar düstukten sonra 4,3,2,1 bir anda dusmeye basliyor bi sıkıntı olurmu yuzde 5e kadar sıkıntı yok ondan sonra bir anda dusuyor telefon s21fe son guncellemeden sonra oldu böyle 

32 Comments
Galaxy S
Bende S23 kullandığımdan beri böyle %5 geldiği gibi direkt 1 dakikada %2 ye düşüyor.
Sm21fe
Active Level 7
Galaxy S
Sağlam bir optimizasyon lazım desene bataryaya
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
%5'den sonra hızlıca düşmesi normaldir ama eğer baya hızlı bir şekilde düşüp telefon kapanıyorsa bataryanızın sağlığından kaynaklı olur. Onun dışında bu durum normal.
0 Likes
HamzaMCTR
Active Level 4
Galaxy S
Hocam %20 gördüğünüzde kullanmayı azaltıp şarja takmaya çalışın zaten düşük batarya ile kullanmak zarar verir hem pile hemde donanımlara
0 Likes
Sm21fe
Active Level 7
Galaxy S
Ya cihaz dogustan batarya problemli evdede olamiyorum bazen her zaman 20ye dusmeden takamiyorum sarja ama dedigim gibi yuzde 5e dustugu anda 4,3,2,1 direkt dusmeye basliyor 1 dakika surmuyor
Sm21fe
Active Level 7
Galaxy S
Cihaz 2 aylık s21fe zaten dogustan batarya sıkıntı cihaz ilk zamanlar oyle bir problem yoktu guncellemelerden sonra boyle oldu
HamzaMCTR
Active Level 4
Galaxy S
Bendede 20fe var aynısı oluyor 5 ten sonra anında bitiyor ama normal olduğunu dusunuyorum cunku surekli bt wifi aod ve 120hz ekran açık olduğu için normal bence
0 Likes
Sm21fe
Active Level 7
Galaxy S
Ya birde kendi telefonum için konuşuyorum islemci asiri guc harcayan bir islemci ekran suresi ful instagrama baktigimda 120 hz WiFi acik 4.5,5 saat veriyor bu eski nesil işlemcilere samsungun optimizasyon yapmasi lazim
0 Likes
Sm21fe
Active Level 7
Galaxy S
S20 fe almayacakta one ui7 s21 fe icin yakinda gelecek one ui7 guncellemesini bekliyorum batarya islemci optimizasyonunu duzeltecekler diye umit ediyorum
0 Likes