cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Şarj sorunu

(Topic created on: 01-08-2023 12:53 AM)
418 Views
Mcosar
Beginner Level 5
Options
Galaxy S

image

Telefonumu alalı 2.5 ay oldu (S21FE) sürekli şarja takıp çıkarma durumuna dikkat ettiğim halde gördüğünüz gibi ekran kullanma süresi 56 dk 19 şarj gitmiş telefonu zorlayacak bir şey de yapmadım sırf şarj için iphonedan samsunga geçmiştim sizce bu durum normal mi?

Şarj hiç 1 düşmüyor hep 2 2 azalıyor 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Mcosar,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Pil Durumu" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin.
• Gereksiz uygulamaları kapatın.
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
• Arka ışık süresini azaltın.
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
10 Comments
Mcosar
Beginner Level 5
Galaxy S
Şarjım sürekli %2 azalıyor hiç 1 olarak düşmüyor
0 Likes
Frk12
Expert Level 2
Galaxy S
%2 gitmesi anormal onun hakkında fikrim yok onun harici diğer soruna gelelim s serisi telefonu bu kuvvetli doğal olarak şarj yer işlem yapmasanız bile 6 7 saat max açık ekran süresi alırsınız uzun şarj için a serisi yada m serisi almanız lazımdı
Mcosar
Beginner Level 5
Galaxy S
Teşekkür ederim hayatımda ilk defa samsung kullanıyorum biraz araştırma yaptım ve fiyata göre en iyi performansın bu telefon olacağını düşündüm ama yanılmışım bu batarya kapasitesi e göre oldukça düşük Bi performans bence
Frk12
Expert Level 2
Galaxy S
Çok kuvvetli bir telefon uzun süre açık Ekram süresi s serisi için imkansız maalesef
Galaxy S
Evet özellikle Samsung s21fe konusunda batarya şikayetleri mevcut ama bende onu almayı çok düşündüm acayip heveslendim ama param yetmedi birde YouTube dan battery drain yanına da merak ettiğin cihazı yaz işe yarar testler çıkıyor pil tüketim videoları var adamlar çekiyor çoğu cihaz için.Youtube dan izledim çoğunda adamlar %100 den kapanana kadar 4.5-5.5 saat ekran süresi veriyordu cihaz kullanıma bağlı 6 saat te götürebilir cihazınızı güle güle kullanın ama eğer elinizdeki cihazı çok zarar etmeden satabilir iseniz onun yerine Samsungun başka bir modeline yönelebilirsiniz örneğin a53 batarya s21 fe den daha iyi gidiyor performans ve kamera dışında çoğu şeyi birbiri ile aynı sayılır onun dışında güç tasarrufu açık kullanmayı deneyin...
SevkiTan
Active Level 5
Galaxy S
Normal bende s21 fe kullaniyorum sarj olayi cok kotu 5 saat ekran suresi aliyorum. Sanki 4500 degilde 3500 mah gibi
SevkiTan
Active Level 5
Galaxy S
Daha onceki cihazim s20 fe sd versiyonuydu 7 saat ekran suresi aliyordum.
SevkiTan
Active Level 5
Galaxy S
Alakasi yok guclu olmasıyla daha guclu cihazlar kullandim bu kadar az gitmiyor
darkex
Active Level 10
Galaxy S
Ben ss atayimnistersen s21 fe 1 saatte 88 90 falan kaliyor sarj