cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Şarj sorunu

(Topic created on: 06-14-2024 12:24 AM)
271 Views
gkhnrsln
Active Level 1
Options
Galaxy S
Merhabalar s22 de son iki gündür şarja taktığımda şarj bi oluyor bir olmuyor 5 dk böyle olduktan sonra da düzeliyor sizce neden böyle bir durum var. Şarj cihazı orijinal sokette temiz.
9 Comments
OnurS22
Active Level 6
Galaxy S
Sokete hasar vermiş olabilirsin.
0 Likes
gkhnrsln
Active Level 1
Galaxy S
Yok üstadım düşürme veya sıvı kaçması gibi bir sorun olmadı hiç
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hocam sokette bir sorun yoksa cihaz elektriği doğru ayalayamayıp kendini korumaya almaya çalışıyor olabilir. Ya da akım Koruması mevcut cihazınızda. Şarj cihazınız orijinal olsa bile bozulmuş olma ihtimali göz önünde bulundurulabilir. Fazla elektrik verdiği için cihaz akım korumasını devreye sokmuş olabilir
gkhnrsln
Active Level 1
Galaxy S
Üstadım ne yapmamı önerirsiniz
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hocam cihazı yeniden başlatıp denediniz mi? Belkide geçici bir sorundur. Yeniden başlatma ile giderilebilir. Çok canınızı sıkan birşeyse yetkili bir servise gösterin.
gkhnrsln
Active Level 1
Galaxy S
Eyvallah üstadım yeniden başlattım bi sıkıntı yok şuan için
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Umarım sadece yazılımsal bir sorundur hocam. Masraf etmenizi istemeyiz
0 Likes
zeto
Active Level 10
Galaxy S
Yazılımsal sorun olabilir büyük ihtimalle bende de yapıyor nadiren hqvalarda sıcak cihazda sıcaksa olabilir servise gösterdiydim sorun yok dedi cihaz a54
Lacivert
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba gkhnrsln,

Cihazlarda yaşanan şarj olmama durumları, batarya, şarj soketi, şarj cihazı gibi farklı nedenlerden kaynaklanabilecek sorunlardır. Farklı bir Samsung onaylı orijinal şarj cihazı ile cihazınızı şarj etmeyi denemenizi rica ederiz. Cihazınızın şarj olması durumunda sorun şarj cihazından kaynaklı olacaktır. Aksi takdirde cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Cihazınızı Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeden önce içerisindeki verilerinizi yedek almanızı öneririz. Servis iletişim bilgilerine ve yedeklemelerin görselli anlatımlarına aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz. 

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/ 
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes