Original topic:

Şarj etme bilgilerini göstermiyor

(Topic created on: 09-12-2025 02:02 AM)
298 Views
kagans23
Active Level 9
Options
Galaxy S
Şarj bilgilerini göster ayarı açık olmasına rağmen dolması için kalan süreyi göstermiyor. Galaxy store'dan bir pil uygulaması indirdikten sonra böyle oldu. Ne yapabilirim?
image

25 Comments
kagans23
Active Level 9
Galaxy S
Şu uygulamayı yükledikten sonra olan oldu. Silince de düzelmiyor.1757634198622.jpg
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
Cihazı yeniden başlatmayı denediniz mi
0 Likes
kagans23
Active Level 9
Galaxy S
İşe yaramadı. Galaxy storedan bi pil uygulamasını yükledikten sonra böyle oldu. Yüklüyorum kayboluyor. İçerisinden bir ayar yapıyorum düzeliyo(her zaman değil) sonra uygulamayı silince yine kayboluyor. Uygulama resmen beni kendine bağımlı etmeye çalışıyor sanki.
0 Likes
kagans23
Active Level 9
Galaxy S
Uygulama Samsung'un sistem ayarlarını değiştirdi herhalde. Bunun için format atmak da komik kaçar. Napçam bilemedim.
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
Ekran ayarlarından kontrol edin. Belki orada kapalıdır
0 Likes
kagans23
Active Level 9
Galaxy S
Baktım baktım ya açık o.
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
Şarja taktıktan hemen sonra şarj bilgileri gösterilmez. Biraz bekleyin. Bu yüzden göremiyor olabilirsiniz. Enaz %1 şarjın dolmasını bekleyin
0 Likes
kagans23
Active Level 9
Galaxy S
Ya şimdi tekrar geldi ama mesela hızlı şarjda şarjın dolmasına kalan süre ile yavaş şarj ile dolmasına kalan süreleri aynı. Yavaş şarjda sürenin daha fazla olması lazımdı.
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
Süreler tahminidir. Yine sonucu beklemek değiştirir. %1 dolduktsn sonra bakarsanız ikisindede aynı süre tahminini alırsınız.
0 Likes