Resolved! Solved

Original topic:

Şarj almıyor

(Topic created on: 09-07-2025 11:15 PM)
133 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

Cümleten merhaba cihazım s24 ultra şarja takınca hızlı şarj geliyor 15 saniye sonra kesiyor şarj yönünü değiştirince yavaş şarj ediyor başka cihazdan denedim şarj sorunsuz kablo adaptör orjinal başka kablo ve başlıkta da aynı hatayı alıyorum hızlı şarjı 15 saniye sonra kesiyor bu sorunu yaşayan oldu mu teşekkürler

11 Comments
omrfclkk
Active Level 4
Galaxy S
Aynı sorunu bugün bende yaşamaya başladım anlatılan söylenen her yolu denedim ama çözemedim
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Benimde bugün oldu geçmiş olsun
0 Likes
omrfclkk
Active Level 4
Galaxy S
Yabancı forumlarda son güncelleme ile ilgili deniyor ama biraz beklicem düzelmez ise garantiye yollayacağım
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ben en son güncellemeyi az önce olaydan sonra yükledim 1 2 aydır güncelleme yapmamıştım çok lanetli bişey
Y_tS24FE
Active Level 10
Galaxy S
İkiniz de de aynı sorun olması yazılımsal bence ve siz şarjın hızlı yada yavaş olduğunu yazı ile söylemiyorsunuz değil mi ölçüm yapıyorsunuz demi
0 Likes
omrfclkk
Active Level 4
Galaxy S
Bende yazılımdan olarak düşünüyorum şarja takınca telefon süper hızlı şarj bağlandı diyor örnek veriyorum 45 dakika kaldı diyor Kısa bir süre sonra tam şarj olma süresi 45 dakikadan bir buçuk iki saatlere çıkıyor yavaş şarja geçiyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bu hızlı şarj edince sözde1757276372938.jpg
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Buda yavaş şarj edince 1757276399732.jpg
0 Likes
omrfclkk
Active Level 4
Galaxy S
Bu arada durum güncellemesi yapıyorum ben bu sıkıntıyı bu sabah yaşadım ve sabah şarjımı doldurduktan sonra şimdi tekrar şarja taktım ve durum düzelmiş gözüküyor Henüz bir sıkıntı yaşamadım
0 Likes