cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Şarj aleti kablosu

(Topic created on: 02-07-2025 10:29 PM)
114 Views
Spaweix
Active Level 6
Options
Galaxy S

Şarj aleti kablom çok kolay soyuluyor ve şarj aleti kablosu telefonu şarj etmemeye başlıyor yani kısaca; bu şarj aleti kablosunun eskimesini nasil önleyebiliriz ne almam lazım yada ev ortamında falan bir şeyler yapabilir miyim?

10 Comments
emrullahugur
Active Level 4
Galaxy S
Spigen'in örgü kablolarını öneririm.
d0cga
Active Level 9
Galaxy S
Örgü kabloları var onu alda. Zaten kalitesiz kabloları kullanıyorsan soyulur kalite orjinal kabloları al
0 Likes
Spaweix
Active Level 6
Galaxy S
Orijinal kablo zaten kutusundan çıkanı kullanıyorum ama örgü kabloları bir deneyeyim teşekkür ederim.
0 Likes
Galaxy S
Üzerini bant ile dola
hanbeyi
Active Level 3
Galaxy S
Şarj kablosunun soyulması, şarj esnasında kablonun elektrik aktarmasından dolayı ısınma probleminden kaynaklanır. Orijinal bir kablo kullandığına emin ol , orijinal kabloyu destekleyen orijinal bir başlık kullanmalısın . Eğer yeni model bir şarj aleti ve şarj kablosu almak istersen kullandığım aleti önerebilirim , içerisinden kablosu da gelmektedir .
Spaweix
Active Level 6
Galaxy S
Orijinal kullanıyorum zaten kabloyu ve adaptörüde Cevabın için teşekkürler🙏
hanbeyi
Active Level 3
Galaxy S
Rica ederim fakat dediğim gibi , şarj kablosu **bleep** olduğu için ısınmadan dolayı esniyor bundan dolayı da kopma soyulma oluyor . İyi forumlar
OzzimaN
Expert Level 4
Galaxy S
Kutudan çıkan kabloyu 3 senedir kullanıyorum ne soyulma ne yıpranma olmadı 😀
0 Likes
Spaweix
Active Level 6
Galaxy S
Kullanım şekline göre değişiklik gösterebiliyor demek ki😂 Ben fazla büküyorum da şarja takarken.