Resolved! Solved

Original topic:

Şarj Aletlerinizi Bozmayın Aman

(Topic created on: 01-12-2026 08:49 PM)
343 Views
RockerÇocuk
Active Level 9
Options
Galaxy S

image

image

Bugün 45 Watt Şarj Adaptörü Almaya Kalkıştım Sonra Bu Fiyatları Görünce Vazgeçtim 100 Dolar Şarj Başlığımı Olur Ben 25 Watt Şarj Aletimin İkisininde 2021 Ve 2022 De Almıştım 250 TL Ye Şimdi Ekonomik Olarak Değişimin Fiyat Farkını Görün 25 Watt Şarj Aleti 3000 TL 😇 45 Watt 3050 TL ye 😇😁😁

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
-bekir-
Expert Level 5
Galaxy S
100 doların 3000 tl oldugunu sanan bir toplumdan ne beklenebilir ki su platforma verdiginiz degeri önemi bide dıs dünyaya verseniz belki bazı seylerin farkında oluruz belki düzeltmek icin elimizden geleni ardına koymayız 100 dolar a-n-l-ı-k olarak 4300 liradır dolar 30 lira degil artık...

View solution in context

9 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Cidden aşırı pahalı, Bence "alternatif" olarak Anker veya spigen almak şuan daha mantıklı.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hem kaliteliler hem de çok daha ucuzlar, o yüzden dediğiniz gibi daha mantıklı oluyorlar.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Dikkat etmek lazım 😅
Solution
-bekir-
Expert Level 5
Galaxy S
100 doların 3000 tl oldugunu sanan bir toplumdan ne beklenebilir ki su platforma verdiginiz degeri önemi bide dıs dünyaya verseniz belki bazı seylerin farkında oluruz belki düzeltmek icin elimizden geleni ardına koymayız 100 dolar a-n-l-ı-k olarak 4300 liradır dolar 30 lira degil artık...
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
400tl ye aldığım spigen buna güldü 😂
yasingnullu
Beginner Level 2
Galaxy S
Samsung un kendi sitesinde daha uygun, kabloyu Philips öneririm örgülü olan modeli.
DurukanAKDAG
Active Level 10
Galaxy S
Bu paraya 6 adet Spigen 45 watt alırım.
865_S20FE
Expert Level 5
Galaxy S
Haklısın şahin abi çok pahalandı kablosu da adaptör fiyatına
XSUİT
Active Level 9
Galaxy S
Ben şarj aletini telefonla birlikte aldım. Tek hali ile şuan alsan 4000 tl rahat edet. 3 adet soket yeri mevcut ve gayet ideal. Amperleride değişim göstermekte.NvjhDXfznM.jpg