cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

ŞARJ ANINDA DOKUNMATİK EKRAN ALGILAMIYOR

(Topic created on: 07-13-2022 10:54 AM)
312 Views
osmankoyun
Beginner Level 4
Options
Galaxy S

Merhabalar,

S20 FE 256gb (Snapdragon) telefonumu Samsung marka EP-TA800 model şarj cihazı ile  şart etmek istediğimde, şarj anında ekran dokunmalarının neredeyse hiçbirini algılamıyor. Telefonun yanında gönderilen 15w şarj cihazı ile hızlışarj'da bu sorunu yaşamıyorum. Sorunu sadece süperşarj'da yaşıyorum. Bunu düzeltmenin bir yöntemi varmı? Telefonum süperşarj destekliyor fakat buna rağmen kullanmamam mı gerekli? Konu hakkında açıklayıcı bir bilgi rica ediyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Merhaba

Öncelikle kullandığınız Şarj adaptörü ve kablonuzun orijinalliğinden emin olun.

Eğer orijinal ise; yazılımsal olabileceğini göz önünde bulundurarak verilerinizi yedekleyip cihazınızı sıfırlayabilirsiniz.

Sorununuz sıfırlamanıza rağmen çözülmediyse telefonunuzu ve adaptörünüzü donanımsal olarak kontrol edilmesi amacıyla Garanti Belgesi ile Samsung Yetkili Servis'ine vermenizi tavsiye ediyorum.

Yetkili Servis'te gerekli kontroller sağlanır. Garantiniz devam etmiyorsa belirli bir ücret karşılığında kontrol ve onarım yapılır.

Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

İsterseniz Yetkili Servis seçeneğinden önce Samsung Members>Destek>Geri bildirim gönder kısmından Hata Raporu gönderebilirsiniz. Yazılımsal olarak yetkili kişiler tarafından detaylıca incelenip size birkaç gün içinde dönüş sağlayacaklardır.

Gelen cevaba göre yapılması gerekenleri yaparsınız.

Hata raporu göndermek için linki inceleyebilirsiniz:

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler, iyi günler dilerim

View solution in context

9 Comments
kingkong0
Active Level 10
Galaxy S
Kullanmanız gayet doğal ve **bleep** bir sakınca yok öncelikle onu belirteyim. Eğer 15w da değilde sadece 25w da oluyorsa sorun bana adaptör kaynaklı gibi geldi. Bence siz telefonunuzu yedekleyip adaptör kablo ve telefonunuzla beraber servise gidin.
Galaxy S
Bendede oluyo tam basmıyor biraz bastırmam gerekiyo öle algılıyo ama durduk yere basmıyor biyere normaldir yani
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Orijinal alet ve kablo kullanın.Sahte veya farklı marka alet ve kablo kullanmak cihaza zarar verir.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yoo xiaomi kullanıyorum adaptör zararı yok niye zararı olsun ne alaka 😂
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bu Samsung milliyetçiliğinden vaz geçin 😂😂😂
osmankoyun
Beginner Level 4
Galaxy S
Kullandığım ürün samsung'un orjinal ürünü.. telefonun yanında gönderilen 15w şarj aleti (tüm telefonların yanına konulan standart ürün) ile süper şarj olmuyor.
fatihkuzen
Active Level 7
Galaxy S
Tirt kablolar ile oluyor
osmankoyun
Beginner Level 4
Galaxy S
Fatih bey kullandığım ürün samsung marka ve orjinal
Solution
Galaxy S
Merhaba

Öncelikle kullandığınız Şarj adaptörü ve kablonuzun orijinalliğinden emin olun.

Eğer orijinal ise; yazılımsal olabileceğini göz önünde bulundurarak verilerinizi yedekleyip cihazınızı sıfırlayabilirsiniz.

Sorununuz sıfırlamanıza rağmen çözülmediyse telefonunuzu ve adaptörünüzü donanımsal olarak kontrol edilmesi amacıyla Garanti Belgesi ile Samsung Yetkili Servis'ine vermenizi tavsiye ediyorum.

Yetkili Servis'te gerekli kontroller sağlanır. Garantiniz devam etmiyorsa belirli bir ücret karşılığında kontrol ve onarım yapılır.

Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

İsterseniz Yetkili Servis seçeneğinden önce Samsung Members>Destek>Geri bildirim gönder kısmından Hata Raporu gönderebilirsiniz. Yazılımsal olarak yetkili kişiler tarafından detaylıca incelenip size birkaç gün içinde dönüş sağlayacaklardır.

Gelen cevaba göre yapılması gerekenleri yaparsınız.

Hata raporu göndermek için linki inceleyebilirsiniz:

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler, iyi günler dilerim