Resolved! Solved

Original topic:

ısınma problemi

(Topic created on: 12-27-2020 03:40 PM)
527 Views
mkalkan
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar s20 plus kullanıyorum asfalt 9 oynuyorum ve son gelen güncellemeden sonra asfalt 9 u bir süre oynadıktan sonra telefonun aşırı ısındığı fark ettim ısınınca grafikler yavaşlıyor kasıyor oyunda kare kare donmlar oluyor ve oyun kapanıyor.  Bu problemi benden başka yaşayan varmi acaba ne yapılabilir 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S

Merhaba, bu yazilimsal bir sorundur.

Samsung Members üzerinden hata raporu gönderiniz ve Yeni bir güncelleme bekleyiniz, yeni bir güncelleme ile düzeltilir.
Hata raporu göndermek için:
Samsung Members ana menüsündeki artı(+)ikonuna tıklayarak hata raporu göndere bas ve sorununuza uygun olan seçeneği seçip sorununuzu anlatıp gönderin.
(Hata raporuna en geç 2 gün içerisinde yanıt verilmektedir)

View solution in context

7 Comments
Solution
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S

Merhaba, bu yazilimsal bir sorundur.

Samsung Members üzerinden hata raporu gönderiniz ve Yeni bir güncelleme bekleyiniz, yeni bir güncelleme ile düzeltilir.
Hata raporu göndermek için:
Samsung Members ana menüsündeki artı(+)ikonuna tıklayarak hata raporu göndere bas ve sorununuza uygun olan seçeneği seçip sorununuzu anlatıp gönderin.
(Hata raporuna en geç 2 gün içerisinde yanıt verilmektedir)

mkalkan
Active Level 1
Galaxy S
teşekkürler ilk önce bunu yaptım zaten ozaman simdi güncellemeyi bekliyelim inşallah düzelir başka bir problem olmasında
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim😊
S20Sorunları
Active Level 4
Galaxy S
Merak ettiğim bir durum var. Oyun oynarken ya da normal kullanımda, adaptif parlaklığınız kapalıyken parlaklık düşmesi yaşıyor musunuz?
0 Likes
gokhan01
Active Level 7
Galaxy S
bunu yapan game booster..
ben bu uygulamayı kullanmıyorum ve gayet rahat oynuyorum
iyi oyunlar
S20Sorunları
Active Level 4
Galaxy S
Oyun haricinde de başıma geldiği için diğer kullanıcıların deneyimini merak ediyorum
mkalkan
Active Level 1
Galaxy S
söylediğinizi sadece pubg de yaşadım oda hep aynı yerde metro royalde merdivenlerin başında sanırım oyun bağı başka yaşamadım hiç
0 Likes