cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

İtiraf...

(Topic created on: 04-09-2025 10:46 PM)
291 Views
Omer21
Active Level 6
Options
Galaxy S

One ui güncellemesi için pazartesi heyecana girmiştim. Kaç kez kontrol ettim istemsiz bir şekilde🙂. Ama bugün çarşamba artık o heyecanım kalmadı. Onu söylemek istedim. 2012-13 ten sonra ilk defa samsung aldım S24u çok beğendim diye. Onun da aslında artık kötü zamana mı denk geldi yoksa samsung uzun yıllardır böyle miydi bilemiyorum. Kullananlar yorumlarsa öğrenirim ben de. Gereksiz galeyana getirenler hariç geri kalan arkadaşların güncellemeyi beklemeleri ve heyecanlanmaları gayet makul bir durum. O kadar beta bilmem büyük güncelleme falan dediler. Muhakkak büyük güncelleme ona şüphe yok. Ama sen de yılların büyük firmasısın. Bunun altından çok rahat kalkabilmen gerekirdi... utanç verici bir durum... başka da bişey demiyorum malesef...

10 Comments
LilCutie
Expert Level 1
Galaxy S
14 Nisan global yayın günü öncelikle 10 Nisan a bakacağız eğer gelmezse 14 Nisan ve 15 16 17 18 nisana bakacagiz
Omer21
Active Level 6
Galaxy S
Hayırlısı olsun bu saatten sonra bunun için telefonu satacak değiliz mecburen bekliyeceğiz ama kendi adıma artık heyecan ve bekleme pek kalmadı. Sıradanlaştı her şey.
0 Likes
LilCutie
Expert Level 1
Galaxy S
Samsung bir hata yaptı one ui 8 temmuzda lansmanı olacak telafisini yapacaktır elbette ama okadar büyük değil performans güncellemesi sadece ve ikonları duzenleme
ilkerd
Active Level 6
Galaxy S
Ahanda durum bu. 😂iK9XxXhisF.jpg
Omer21
Active Level 6
Galaxy S
😂
0 Likes
ARDAEFEGRP38
Expert Level 1
Galaxy S
bu guncelleme cok buyuk oldugu icin tamamlanmamis yarim yamalak birsey sunmak istemiyor samsung azicik daha bekleyin 10 nisanda amerikaya dagitilacakmis zaten 7 nisanda koreye geldi
Omer21
Active Level 6
Galaxy S
Zaten bekleyeceğiz. Onun dışında yapacak bişey yok ki. Artık bu hafta veya haftaya farketmez
ilkerd
Active Level 6
Galaxy S
Beceriksizligin boyutu o kadar devasa ki, hazir yazılımı bile dagitamadilar. En çok tepki toplayan sürüm oldu. Ayrıca argesi zaten yapıldı bitti gitti s25 çıkarken. Su anda rafta sifir sattığı amiral gemisi s24 ultra ya bile update gelmiyor.
Galaxy S
Samsung daha önce böyle değildi, bu güncelleme ile oldu.