cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

İnstagramdaki Bu Sorun ...

(Topic created on: 06-06-2023 07:35 PM)
cibu1123
Active Level 4
Options
Galaxy S

Arkadaşlar böyle bir sorun oluyor instagramda, telefonu sıfırladım duzelmedi ,garantiye yolladım bir sorun yok dediler

Sizce nasıl düzelir?
Videoyu yükledim.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
OğuzMumci
Expert Level 1
Galaxy S
Kardeşim iyi günler,

Bu durum yazılan yazılım kodu ile Instagram Kod dizilimi hatası sonucu oluşuyor hatta daha öncede bu durum Youtube da oluşuyordu daha sonraki güncelleme ile youtube tarafında düzeldi aynı güncelleme veya benzerinin Instagram'a gelmesi gerekir sende şunları yap Instagram üzerinden hata raporu yolla ve çektiğin videoyu oradaki hata raporuna eklemeyi unutma

Teşekkürler.

View solution in context

12 Comments
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Önce İnstagram kaldır daha sonra 1 2 ay önceki sürümleri apk mirror indirip dener misin? 2 3 tane apk indir dene tek tek kaldırıp yükle. Sorun tekrar ediyor mu?
cibu1123
Active Level 4
Galaxy S
İnstagram lite indirdiğimde sorun olmuyordu ama o da çok yavaş
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Bence 1 2 ay önceki sürümü eskiyi indirin sorununuz çözülecek.
0 Likes
cibu1123
Active Level 4
Galaxy S
Hocam bazen çok nadir de olsa başka uygulamalarda da oluyor niye oluyor çözemedim
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Instagramla kaynakli sorun gozukuyor instagram musteri hizmetlerine iletin
cibu1123
Active Level 4
Galaxy S
Hocam bazen nadirde olsa başka uygulamalarda da oluyor
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Bazen uygulamalar uyusmaz guncellemelerini yapin hep hem telefonun hem tum uygulqmalari
0 Likes
Solution
OğuzMumci
Expert Level 1
Galaxy S
Kardeşim iyi günler,

Bu durum yazılan yazılım kodu ile Instagram Kod dizilimi hatası sonucu oluşuyor hatta daha öncede bu durum Youtube da oluşuyordu daha sonraki güncelleme ile youtube tarafında düzeldi aynı güncelleme veya benzerinin Instagram'a gelmesi gerekir sende şunları yap Instagram üzerinden hata raporu yolla ve çektiğin videoyu oradaki hata raporuna eklemeyi unutma

Teşekkürler.
cibu1123
Active Level 4
Galaxy S
Eyvallah üstad sağol
Ama böyle bir sorunun S serilerinde dahi olması çok üzücü.Samsung gibi bir firmadan bu tarz şeyler beklemezdim