Original topic:

İnstagram uygulama hataları!

(Topic created on: 10-19-2025 12:21 AM)
235 Views
SadıkC
Active Level 4
Options
Galaxy S

S22+ telefonumda one ui8 güncellemesiyle birlikte zaten sürekli ufak tefek hataları olan instagram uygulaması tamamiyle bozulmuştur. Böyle bir durumu neden ben Samsung telefonumda yaşıyorum sürekli! Saçma sapan ucuz başka marka telefonlarda olmayan hatalar samsungta nerden baksanız 2 senedir sürekli sürekli hatalar şeklinde uygulamada oluyor. İllalah ettim artık!!!

image

9 Comments
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy S
Her android telefonda oluyor böyle saçma hatalar
SadıkC
Active Level 4
Galaxy S
Hiçbir taraf el atmıyor ne samsung ne instagram kaç defa raporladım bu sorunun çözülmesş gerek artık
0 Likes
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy S

Instagram android telefonları takmıyor... samsung da hata duzeltme konusunda yani siz yine beklemeyin pek 😅

MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Samsung instagramın sahibi değil kardeşim. Hataları meta çözmeli.
SadıkC
Active Level 4
Galaxy S
Sahibi olmasına gerek yok bir telefon yapıyorsa uygulama geliştiriciyle beraber çalışırsın telefonunu değerli kılan şeylerden biri sorunsuz uygulamarın çalışmasıdır. Nasıl instagram iphone ile sorunsuz yıllardır yüksek kalileti fotoğraf paylaşabiliyorsa samsung da bi zahmet uygulama hataları olan bi uygulama şeklinde telefonlarında çalıştırsın
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
İphone kalite sağlıyor çünkü metayla anlaşmalı. meta android tarafını umursamadığı için hiç bir markayla anlaşmalı çalışmıyor.
0 Likes
Enesqw
Active Level 4
Galaxy S
Harbi yanliz herkes yaşıyor bende yaşadım bendede bi ara reelsa girince atiyordu bi arada hic girmiyordu aynisi herkes yaşıyor bazılarıda başka seyler yaşıyor samsungun ve instagramin bu ise el atmalari lazim ama belliki takmiyorlar
BulutCloud
Active Level 4
Galaxy S
Temayi durduj yere beyaz yapmasi yetmemis gibi birde ikonlari gorunmez yaomasi beni sasirtmisti acikcasi.
0 Likes
kök
Active Level 2
Galaxy S
1 yıl Huawei Pura 70 kullanmış biri olarak, instagramda S25 deki gibi sorunlar yaşamadım.