Resolved! Solved

Original topic:

İnstagram pil sorunu

(Topic created on: 10-02-2025 07:53 PM)
214 Views
25ultra
Expert Level 4
Options
Galaxy S

İki güncelleme geldi fakat olumlu anlamda hiçbir gelişme görmedim maalesef sizde nasıl durumlar 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
İlk Öncelikle vereceğim linke tıklayıp hata raporunu direk yönlendirecek sonrasında yaşadığınız sorunlar yazınız

https://vo.la/RDuCfZp

1 gün sonra aşağıda bulunan bu otomatik cevap gelicek sonra tekrar göndereceksin ve sorunun ilgili ekip inceleyip sonrasında geri dönüş yapacaklar

Yaşamış olduğunuz sorunlara yönelik detaylı bir kontrol yapabilmemiz için öncelikle cihazınızı %100 sarj edin ve %15'e kadar aktif bir şekilde cihazı kullanın ardından Samsung Members uygulaması içerisinde 'Geri bildirim gönder' alanı üzerinden 'Sistem kayıt verilerini gönder' alanını da seçerek o anki sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz.

View solution in context

0 Likes
18 Comments
ruby_
Active Level 8
Galaxy S
İnstagram sürekli güncelleniyor,cidden çok can sıkıcı olmaya başladı. Neyi güncelliyorlar anlamıyorum,hâlâ aynı sorunlar yaşanıyor.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Ben insatgramın pil kısmınından kısıtladım 46 dk %4.4 yedi

Bide wipe cache partition yaptım şuanlık pil güzel

Ama şuanlık tiktok sorunlu maalesef 10 dk %9 şarj nedirrr1759424446187.jpg
25ultra
Expert Level 4
Galaxy S
Benim telefon nazara geldi ya valla 1759424981026.jpg
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Öyle gözüküyor

İlk yaptığımda günlerde one uı 8 i 5.30 saatlerde gezdi ama şuan kendine geldi ama tiktok çok aşırı yiyor ve arka planda kısıtlama yapsam da yiyorr
25ultra
Expert Level 4
Galaxy S
Kötü oldu ya instagramdan bu yana düzelmedi derin uyku mıdına aldım kısıtladım insta daha iyi oldu ama cihazın bataryası iyi durumda değil nedense
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merak etmeyin pil konusunda hata raporu gönderdim koreye tiktok un çok yediği belli oluyor gereken yapılacak ,ben kullandığım cihazları şansa bırakmam gerekeni yaparım 😊

Şu gönderim de yaptığım gibi

https://r2.community.samsung.com/t5/Diğer/Samsung-Türkiye-Ekibi-Sorun-Yok-Dedi-Kore-Ekibi-Sorunlu-De...
25ultra
Expert Level 4
Galaxy S
Senin dediklerini cidden gündeme alıp çözüyorlar maşallah
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Hata raporları çok işe yarıyor sadece çok iyi bir şekilde sorunu anlatabilmek ,gerekeni onlar hallediyor
25ultra
Expert Level 4
Galaxy S
Benzer problem var hepsinde herhalde