cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

İNSTAGRAM SORUNU S20 FE

(Topic created on: 09-14-2022 07:37 PM)
denizciTR
Active Level 6
Options
Galaxy S

Sildim yükledim yine aynı son güncellemeden Sonra olmaya başladı 🤔

Sorun ektedir

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
denizciTR
Active Level 6
Galaxy S
Sorunu çözdüm arkadaşlar ayarlar instagram Depolama veriyi ve ön belleği sildim düzeldi

View solution in context

0 Likes
9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Selamünaleyküm

Cihazınızın kontrol edilmesi için hata raporu göndermenizi öneriyorum Samsung menbırs
Uygulamasına girdikten sonra destek seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden hata raporları seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden cihazınıza uygun olacak şekilde bir hata seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisine bütün sorunları ayrıntılı bir şekilde yazın sorununuzun sıklığını seçip raporu gönderdikten sonra uygulama içerisinde birkaç dakika bekleyin raporunuz tamamen gönderildiği zaman bir bildirim gelecektir yetkililer cihazınızı inceledikten sonra uygulama üzerinden bir geri dönüşü sağlayıp ne yapmanız gereken hakkında bilgilendirmesini yapacaklardır
Bu durum yazılımsal hata olma ihtimali de var
0 Likes
NickChicken
Active Level 4
Galaxy S
Daha video bile işlenmemiş. Mesaj kasmayı bırak. Ayrıca bolca yazım hatası mevcut yazında.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Öncelikle benim asıl Amacım size yardımcı olmaya çalışmaktı
Yazım hatalarının olup olmaması benim için bir önemi yok asıl önemli olan yazmış olduğum yazımın anlaşılıyor mu veya anlaşılmıyor mu kısmı önemli
Benim sizin sorununuzu anlayabilmem için videonuzu izlememe gerek yok
Zaten bu yüzden izlemeden yorum yaptım çünkü sorununuzun yazılımsal hata olduğunu düşünüyorum son güncellemeden sonra Instagram uygulamasının böyle olduğunu söylemişsiniz
Instagram uygulama geliştiricilerine geri bildirim de gönderebilirsiniz bazı şeyler görmeden de yapılabilir videoyu izlememek gibi mesela
0 Likes
LixnuA11
Active Level 7
Galaxy S
instagram la alakalı sanırım
Apollo_457
Active Level 10
Galaxy S
Bende aynısı olmuyor ama beğeniler yerine girince atıyor direk beni
Apollo_457
Active Level 10
Galaxy S
O Instagram la alakalı güncelleme geldiği zmn gider sorun cihazla alakası yok bilginize
denizciTR
Active Level 6
Galaxy S
Teşekkürler cevaplarınız için bekleyip göreceğiz bakalım sagolun
0 Likes
Solution
denizciTR
Active Level 6
Galaxy S
Sorunu çözdüm arkadaşlar ayarlar instagram Depolama veriyi ve ön belleği sildim düzeldi
0 Likes
sudenazarsy
Active Level 3
Galaxy S
Bu bende de oluyor uygulamayi silip yükledim sizin yaptığınız gibi verileri ve on belleği de sildim olmadı
0 Likes